Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Coronavirus Satu Mare: Peste 280 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 31.776 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 895 mai puțin decât în ziua anterioară. 3.182 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 60.450 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 03.02.2022 (10:00) – 04.02.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 97 de decese (63 bărbați și 34 femei), dintre care unul anterior intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman,Timiș, Vrancea și Municipiul București.

95 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 2 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 10.927, cu 208 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 1.036 de persoane, cu 43 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 1.036 de pacienți internați la ATI, 875 sunt nevaccinați.

19 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Azi e luni?

  2. Altu Răspunde

    Pentru fumâtorii de ethnobotanice ca tine Da!

    • H&R Răspunde

      Adica provaxxerii au probleme cu etnobotanicele? Pentru tine Altule… esti pe alta planeta. Nu stii sa citesti… Macar atat daca ai putea, sa interpretezi o propozitie cat se poate de simpla. Dar cu datul cu parerea esti intre primii.

      • Golf Răspunde

        Hr vezi că ia furat nick-ul careva…

        • H&R Răspunde

          Poate, nu m-aș mira.

        • K9 Răspunde

          Acela cu 3 puncte, la ce om ciudat este, ba a trecut prin boală, ba s-a vaccinat, dar e împotrivă…

          • Glumetul

            Ciudatu acela, cica s-a vaccinat da nu scoate pass verde, ca tovarasii trecuti prin boala sa nu-l vada ca tradator, hahaha!

          • ...

            Acele trei puncte mai și gândește pe termen mediu și lung. Tu nu faci asta că demonstrezi zilnic că gândesc alții și pentru tine. În rest așa e cum zic, am trecut prin boală și m-am vaccinat. Nu sunt împotriva vaccinării și împotriva modului cum se petrece pseudocampania asta. Și împotriva modului orbesc cum se folosește în continuare acest vaccin clar depățit ca și eficiență. Iar oamenii sunt mânați mai ceva cum se duc vitele la crotalizare. Iar dacă nu mă crede careva că ce zic este adevărat puțin îmi pasă. În viața mea destul de lungă am învățat că pe termen lung nu merită să minți și trebuie să-ți confrunți obstacolele pentru că nimeni nu vă va trece în locul vostru peste hopul vostru propriu. Voi nu înțelegeți asta, sunt sigur de asta. Demonstrați zilnic că sunteți niște drone trepanate.

          • Bratan

            @K9 Ce să facă săracul dacă l-ați obligat?

    • Adrian Cazma Răspunde

      Piei satana cu link-uri din astea pe limba cailor. Du-te numa pana la non-stop si nu mai veni inapoi.

      • H&R Răspunde

        @Adrian Cazma auzi băăă mutulăule?
        Dar cu voi, cu românii get-beget, care nu știți nici măcar un Bazdmeg pe limba maghiară, dar fluturați vesel Útlevél-ul (Pașaport, să nu mori prost) de la Budapesta sau de oriunde din Ungaria, și sunteți extrem de mulți, cum să fie? Ia zi tu, băiatu’ cu Fiatu’!

        • c-block Răspunde

          Nici nu stii ce adevar graisei! Daca ti-as povesti despre unii care mai recent au descoperit vocatia lor nationala aurista ca de fapt ce frumos vorbesc si cursiv pe limba cailor dar ca sa vezi numai de la Csenger incolo sau cati dintre ei au dubla cetatenie???? Ei, ei chiar credeti ca nu se stiu treburile astea?

    • Dr Haus Răspunde

      Acum toti sunt curajosi, cand nu se stia multe despre virus, cand nu era vaccin si in Italia mergeau coloanele de camioane pline cu cosciuge, a prins bine lockdownul.
      Ba unii s-au apucat de hobby, de lucruri noi, utile, limbi straine, scris carti etc.

      • Glumetul Răspunde

        Asa trebuia facut si in al 2lea razboi mondial, lumea, inclusiv nemtii, sa stea acasa si razboiu era pe – pause Ca toti au pierdut.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Soțul asistentei care a murit pe masa tomografului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce a căzut în propria locuință, spune că starea femeii era din ce în ce mai rea de la o zi la alta. Asistenta avea doza booster făcută în octombrie, nu cu câteva zile înainte de deces, așa cum erau informațiile inițiale.
    Soțul cadrului medical a făcut plângere penală împotriva spitalului pentru a se descoperi ce s-a întâmplat de fapt, iar la autopsie a reieșit că femeia era de fapt infectată cu COVID, a relatat bărbatul.
    Asistenta fusese testată antigen în ziua internării și ieșise negativ.
    Cam atat despre eficienta.😱🤮

    • Tu nu intelegi... Răspunde

      Bai, vad ca tot nu pricepi, niciunde, nimeni nu a zis ca vaccinul e 100%, inca de la inceput s-a specificat, dar la singurul tau neuron handicapat tot nu a ajuns, 🙁

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Cam multe rateuri și prea vizibile, nu crezi? Plus că în cazul lui dr. Țincu și a asistentei s-a vrut clar să se ascundă. Și nu sunt antivaxer, sunt și vaccinat dar sunt împotriva unei vaccinări cu o substanță dovedit depășită deja. este o diferență. Sau tu de exemplu te vaccinezi să zicem împotriva rujeolei și ai așteptări să fie bun și pentru tetanos????

    • Glumetul Răspunde

      Antivaxerii astia fac orice pentru propaganda lor idioata!
      Poti sa le zici orice, sa aduci argumente, ei tot una si una, ca bezmeticii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.