Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

COVID-19 | Mai multe decese la spitalele din Satu Mare și Carei

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 29366 îmbolnăviri și 784 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 183 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat trei decese, un pacient de 65 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și două paciente de 82 și 87 de ani la Spitalul Municipal Carei, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 242730 teste, din care 1330 realizate în cursul zilei precedente (235 teste RT –PCR și 1095 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 8 februarie 2022, se află 27 persoane izolate și 532 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 8 februarie 2022:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 175, din care 36 cu prima doză și 89 cu doza booster (de consolidare);
– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Școlar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriul Spitalului Negrești-Oaș, Liceul Tehnologic Tășnad);
– cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 66 din care 39 in mediul urban si 27 în mediul rural;
– vaccinați în cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
– numărul total de persoane vaccinate: 132.606.

În perioada 07.02.2021, ora 07:15 – 08.02.2022, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 2622 persoane, dintre care 202 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 2420 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

16 comentarii

  1. Adevaratele Stiri Răspunde

    Eu cred ca pacaliciul asta deja vorbeste de oameni decedati care nu au treabă cu covidu. O rămas blocat la pandemie

    • @ asta cu adevaratul mincinos Răspunde

      Tu esti blocat la ideile tale fixe : virusul nu exista, pandemia s-a terminat, mortii sunt din pix.
      Tot invarti rahatul, antivaxer care se vrea important, parca te mananca sa scrii ceva…
      🙁

    • Glumetul Răspunde

      La astia ar trebui sa sune la usa familiile indoliate.

    • K9 Răspunde

      Azi a fost record de decese pe țară, inclusiv mai tineri nevaccinati.
      Dar sunt unii, dezumanizati, oameni fără suflet.

      • K9 Răspunde

        Ca si urâtul ăsta cu stirile lui adevărate, defapt mincinoase.

      • @K9 Răspunde

        Că ce uman mai ești tu care bagi la greu știu adevărat-adevărate fără număr din alea pompefunebriste???? Cred că tu ești cel mai urât pe aici! Umanule cu ceva biznis îmbrăcat mereu sobru și în negru!🤔😱😲💩💩💩🤮🤮🤮🤢🥶😖

  2. Altu Răspunde

    De ce nu avem zilnic lista cu morți de cancer, inimă,etc. ,doar covid. Să avem o imagine clară a bolilor care duc la deces. Ne ferim de covidu p..i și murim de inimă. Nimeni nu se agită că în mâncare sunt băgate toate chimicalele pământului,dar dacă ne curge nasul , vai ,covid

  3. ... Răspunde

    S-a apucat de “cantat” corul celor trecuti prin covid cu noroc chior…
    Altu, H&R, etc, in loc sa va bucurati ca deocamdata ati scapat, tot cautati nod in papura… Mai bine vedeti cum stati cu nivelul de glucide in sange, si alte analize importante, ca Charma va ajunge din urma si o sa aveti scris pe hartie motivul : Covid…
    Hahaha😀😀😀😁😀😀😀

    • Altu Răspunde

      @”…” fals,mai bine să vă faceți voi vaccinații analize, să vedeți cum stați cu sănătatea post vaccin. Cunosc cazuri de hipertensiune, glicemia ridicată post vaccinare. Dar ,da,e doar coincidență. Vă doresc cât mai multe doze boostere, până aveți ușa în tavan.

      • @ Altu Răspunde

        Tu ai ajuns cel mai mare cunoscator, interesant ca numai pentru sprijinirea teoriilor tale fake : toata lumea are probleme de la vaccin, de la covid toti sunt bine, nu a murit nimeni, totul este din pix, etc.
        Se stie si se si vede ce zic specialistii : covidul afecteaza negativ inclusiv creierul.
        How COVID-19 damages the brain is becoming clearer. New evidence suggests that the coronavirus’s assault on the brain could be multipronged: it might attack certain brain cells directly, reduce blood flow to brain tissue or trigger production of immune molecules that can harm brain cells.

        Infection with the coronavirus SARS-CoV-2 can cause memory loss, strokes and other effects on the brain.

      • Altu dus cu zăhărelu Răspunde

        Infecția cu coronavirus nu este ușoară pentru corpul nostru. Poate afecta mai multe organe și poate genera o gamă largă de simptome. Unele dintre aceste simptome pot persistă o perioadă mai lungă după infecția inițială și pot apărea aleatoriu. Unul dintre simptomele comune ale COVIDULUI de lungă durata este tulburarea de stres post-traumatic (PTSD), care poate fi declanșată de mai multe ori, chiar și în momentele când ne relaxăm, scrie Indiatimes.com.

      • ... Răspunde

        @Altu, Mulțumesc pentru reacție. E deja mai mult decât penibil ce face acest @Sâcă, @Covid 19, @Dr, @Asistenta, @Glumetu! Scuze dacă am uitat careva identitate virtuală!🤔😱😲🥴🤮😨😰😣

        • Altu Răspunde

          @”…”,nu ai pt ce. Cine urmărește comentariile își dă seama după stil,idei, dacă este una și aceași persoană sau una cu mai multe nickuri. Cel mai bun exemplu sunt cei cu știri copypaste . Știrile alea apar pe toate site-urile,nu știu de ce se obosesc să copieze.

        • covid 19 Răspunde

          @…,Nu mai postez demult. Postarea in nestire este ea insasi o ,,afectiune” de care ma feresc. Se pare ca te-au afectat mult comentariile mele. Sanatate tie pacaliciule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.