Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Elevul care a găsit mii de lei în bancomat și i-a returnat, premiat de primarul Kereskényi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, i-a făcut marți, 1 februarie, o surpriză elevului Vlad Mihai de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, care a găsit o sumă mare de bani în bancomat, dar a decis să o returneze proprietarului, fără să mai stea pe gânduri.

Primarul i-a oferit o diplomă de merit și o tabletă performantă pentru spiritul civic manifestat față de persoanele din jur și bunurile acestora. Surpriza a fost pusă la cale cu ajutorul conducerii Liceului și Asociația ,,Prietenia Sătmăreană”.

Elevul a găsit într-un bancomat o sumă mare de bani, pe care a returnat-o proprietarului fără să mai stea pe gânduri. Gestul lui și spritiul civic de care a dat dovadă nu au rămas fără ecou în comunitatea sătmăreană.

„Suntem mândri de toți tinerii care prin faptele lor devin un exemplu de urmat pentru cei din jur. Orașul are nevoie de astfel de oameni, iar noi suntem datori să le oferim toate condițiile pentru ca ei să primească educația și sprijinul de care au nevoie pentru a rămâne acasă, în Satu Mare. Vlad Mihai a dovedit prin acest gest că are o educație solidă și principii morale sănătoase care îl vor însoți întreaga viață și îl vor ajuta să își construiască un viitor frumos! Îl felicit pentru gestul său și îi doresc să rămână un exemplu de sprit civic pentru toți cei din jur!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Tableta a fost achiziționată din fondurile Asociației ,,Prietenia Sătmăreană”, care susține periodic proiecte dedicare tinerilor cu rezultate remarcabile, precum și cazurilor caritabile sau sătmărenilor care trec prin situații financiare dificile.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. Gaborpalinko Răspunde

    Amenda direct lu gabor pentru nepurtarea mastii.

  2. Altu Răspunde

    Dacă plătea tableta din bani proprii merita lăudat, așa ,e doar propagandă pe banii altuia. PS: Bravo Gabor, aruncă masca! Hai, că încet ne revenim

  3. Ion ion Răspunde

    Felicitări tânărului !

  4. Marius Răspunde

    Din câte știu fiecare bancomat are și o camera de supraveghere, asa ca tânărul acesta nu avea încotro, ca dacă lua banii, era depistat și identificat după camera video. Cred ca la asta s-a și gândit și el. Asa ca nu avea ce face decât sa ii dea la deținătorul banilor, altfel știa ca oricum era prins.

  5. Nimeni Răspunde

    Oare cand voi vedea cum un elev ii da o diploma de merit vreunui primar pentru ca a dat banii inapoi( aia care nu i se cuveneau)?

  6. Om Răspunde

    Felicitari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.