Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Om al străzii periculos. Recent ieșit din închisoare, a speriat trecătorii în Satu Mare

Om al străzii periculos. Recent eliberat din închisoare, acesta a speriat trecătorii în municipiul Satu Mare. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut de polițiștii locali și dus la psihiatrie.

În data de 11.02.2022, în jurul orei 11.00, pe bulevardul Lalelei din municipiul Satu Mare a fost depistat P.M., în vârstă de 31 de ani, cunoscut ca cerșetor și persoană fără adăpost, cu domiciliul pe raza comunei Culciu, care prezenta un comportament nefiresc manifestat prin mișcări haotice ale corpului. A urinat pe peretele unui magazin din zonă și a agitat o bucată de lemn, putând prezenta un pericol pentru trecători.

Acesta a fost interceptat de un echipaj al Politiei Locale Satu Mare și a fost condus la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgenta Satu Mare în vederea internării și acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

7 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    O sa adune si gunoiul asta la fel ca alte gunoaie vreo 500 de amenzi de la politie,ca atat poate politia sa faca,pana cand o sa dea in cap la vreun judecator sau procuror care lasa in libertate acest talhar rebut uman !

  2. Valahu Răspunde

    Daca da un cap la un judecator s-au procuror nu e tare rau din contra .Nu inteleg de ce aceste specimente nu sant afisate vizibil in toate zonele intens circulate inclusiv pe internet? Oare protectia cetatenilor onesti (contribuabili la buget etc)si siguranta lor nu este mai importanta decat ascunderea acestor gunoaie a societatii ,ma refer la moaca lor,ar trebui s-a apara pe toate gardurile di Satmar.

  3. sandokan Răspunde

    Periculos sau agresiv sunt noțiuni diferite. Dar dacă omul să zicem a fost eliberat din zuhaus pentru comportament bun și face așa ceva nu ar trebui întrebați și cei care l-au eliberat? Sau aia nu se pune? Eu totuși cred că omul nu avea unde să se ducă și atunci ăștia fac chestii din astea minore ca să fie reîncarcerați ca să fie băgați înapoi la prieteni. Chestii din astea minore gen tulburarea ordinii publice. Au un pat, mâncare, ceva câldura!? Ce le mai trebuie?

  4. Maloco Răspunde

    Unde atata graba? Stai sa omoare pe cineva si dupa aia actionam 😉

    • Spitalul 9 Răspunde

      @maloco, ca și sandokan adevăratul, ăla de la casa albă din centrul vechi cu cuțâtul la purtător, nu?

  5. Josef Mengele Răspunde

    Romania de cacat, nu mai exista institutii ale statului care sa ajute o persoana eliberata din penitenciar sa- si gaseasca un loc de munca, o chirie daca nu are locuinta …
    Aceste aspecte nu mai intereseaza pe nimeni, dumnezeu cu mila !!!
    Iese omu’ din puscarie di-,,rect” pe strada , al nimanui, nu tu bani, nu tu casa , unde credeti ca o sa ajunga in conditiile astea ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.