Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Percheziţii la Satu Mare. Noi infracţiuni cu vaccinări false

Percheziţii la Satu Mare. Astăzi, 17 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj și Timiș, pun în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în județele Satu Mare, Cluj și Timiș, într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de fals informatic, fals intelectual, complicitate la fals informatic și complicitate la fals intelectual privind vaccinarea împotriva Covid-19.

Polițiștii vor pune în aplicare 18 mandate de aducere.

La activități participă și polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Carei, Secției de Poliție Rurală Beltiug, Secției de Poliție Rurală Negrești Oaș, Serviciului Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

15 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Dacă mergeți la domnul primar de Vânju Mare găsiți camere pline din servicii medicale corecte .
    Apropo cei de la Swissclinic sunt suspicionati de vaccinare cu botox expirat la coral , așa se discuta printre fufe .

  2. Dr Răspunde

    În săptămâna trecută versiunea BA2 a ajuns conform prognozei la 99 de secvenţieri, însă ponderea sa a crescut la doar 11.36% din secvenţierile de săptămâna trecută (faţă de 10% acum 2 săptămâni). Aşa cum se vede însă şi debutul Omicron BA.1.x a fost similar. Înseamnă că este probabil că BA.2 va continua să se dubleze săptămânal mai ales pe fondul scăderii tulpinii Delta a cărei pondere a ajuns la 1%. 99% din cazurile noi sunt acum Omicron. Evoluţia descendentă a numărului de cazuri noi este determinată în continuare de scăderea rapidă a BA1, care încă nu este compensată de creşterea valului BA2 (val în val). Nu ştim dacă evoluţia BA2 în România va putea produce un platou sau un nou vârf pandemic ca în alte ţări din Europa însă monitorizarea cu atenţie a creşterii BA2 este necesară în continuare. Motivul nu este doar faptul că este mult mai infecţioasă decât BA1 (50%-100%) pentru persoanele trecute prin boală sau vaccinate ci şi pentru că există date care sugerează că este şi mai virulentă decât BA1. Totodata este foarte putin detectata de testele rapide.

    • abc Răspunde

      Esti mai mult decat penibil dar nah nu ai cum sa fii altfel!!! Mancator de k. Sper sa ramai cu tot cu coidutul tau drag ca nici nu stii sa fii sanatos. La cap oricum nu esti, veterinarule.

      • Altu Răspunde

        … ești kkat

        • ... Răspunde

          Vreau niște citate din Apocalipsa covidului te rog! Eventual niște previziuni jurmiste mai ceva ca Nostradamus! Nici nu știu de ce vă bag în seamă?
          O să încep să aplic și eu anti green passul dacă mă enervați! Cine este vaccinat marș afară la aer curat și să mă lase în pace! Nu am timp de ei!

          • Cmon

            Looool! Aia cu previziunile jurmiste e cea mai tare . Cred ca si ultimul boschetar stie de jurma ala nu e medic. Ca asta cu nick Dr . Poate e pacient la enatescu

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Singura infracțiune care au făcut-o a fost sa ia bani… Dar sa te preseze pe toate părțile să te vaccinezi cu un ser experimental nu ii ilegal?

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Doctore creapa

    • Dikma Răspunde

      Ia-lai și pe pacientul ăsta cu porecla Dr. nu mai este de actualitate covrigul ăla. Gata, o trecut. Poți să ieși să duci gunoiul

  3. Gavril Răspunde

    Mentalitate tipic românească balcanică postcomunistă….
    În România peste tot deficiența mentală, retardați și corupți

  4. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Și tu ce mentalitate ai ? Pe poponar ceva neomarxist?

  5. Auzi Dr !!!! Răspunde

    Auzi tu @Dr! Tu mai bine nu ne tromboni și mai bine ia explică-ne care e treaba cu vaccinările false înfătuite la greu tocmai de cadre medicale???? Cu asta să te ocupi mai bine! Că omul simplu de aici trage concluzia că totul e o șmecherie dacă și medicii fac așa!!! Trombonistule!

  6. Mocanu Răspunde

    mai bine a-ti fi atenti la ce valuri de scumpiri vin,nu la valuri de raceala

  7. ... Răspunde

    @Cmon, dr. Enătescu a decedat din păcate anul trecut. Altfel putea fi o soluție pentru degenerații ăștia morcoviști-jurmiști. E o boală, o psihoză în toată regula ce au dezvoltat ăștia singuri așa pe persoană fizică fiecare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.