Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

FOTO. Pieton luat pe capotă lângă Kaufland

Pieton luat pe capotă lângă Kaufland. Un pieton a fost luat pe capota unei maşini, în această seară, pe b-dul Henri Coandă, în zona Kaufland.

Din primele informaţii reiese că şoferul unui autoturism nu l-a observat pe pietonul de pe trecere, dar după ce l-a luat capotă aceasta nu a fost rănit. Pietonul a refuzat iniţial transportul la spital, dar după mai multe discuţii, a fost de acord să fie dus la Urgenţe pentru investigaţii amănunţite.

Urmează să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

14 comentarii

  1. Pbeata Răspunde

    Procentajul de soferi care nu acorda prioritate este egal cu cel al pietonilor care nu știu să traverseze o stradă . Pietonul nu are voie să se angajeze în traversare până la oprirea completă a autovehiculelor .

  2. Gigi Răspunde

    Pai daca trec strada si nu se asigura????
    Asta e o moda in Satmar.Oamenii trec strada dar nu se uita o secunda stanga dreapta!
    Mai oameni buni…da e adevarat pietonii au prioritate dar e vorba de viata voastra la mijloc…
    Soferul poate nu te vede,poate face infarct la volan , sau poate masina sufera o defectiune…esti victima sigura!!!!
    Uite-te stanga dreapta inainte sa treci ca nu ti se rupe gatul….lasa figurile de occidental ca noi suntem in est…si in est vom ramane!!!

    • Kuka Răspunde

      Jiji ești oleacă pe lângă subiect!
      Ai dreptate la partea că AR FI bine ca pietonii să se asigure, înainte de a se angaja în trecere, dar cum bine spuneai și tu, pietonii AU PRIORITATE pe trecerea de pietoni, iar șoferul nu are voie să depășească viteza de 30 Km/h în zona unei treceri de pietoni, plus că este interzis să pui în circulație un autovehicul cu defecțiuni tehnice la sistemul de frânare!
      Pe de altă parte, ploua, bietul pieton era afară în ploaie și dobitocul de șofer stătea în mașină la căldură adăpostit de ploaie! Idiotul de șofer l-a văzut pe pieton, (așa a declarat, că l-a văzut că nu s-a asigurat!) dar a considerat (greșit ca tine!) că pietonul trebuie să se asigure și să-i acorde prioritate lui!
      Rezultatul este că acum, idiotul, are de stat 3 luni fără permis, fără posibilitatea de a și-l recupera mai devreme!

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Intr-o dimineata eram primul la trecerea de pietoni.
    Oprit sa treaca pietonii.
    Se apropie de trecere o salvare cu sirenele si girofarul in functiune, se indrepta catre spital.
    Un nemernic, tinar de vreo 15 ani, cu casca in urechi, cu capul in nori, fara nici o remuscare fata de bolnavul din salvare a pasit hotarit pe drum obligind salvarea sa frineze brusc, sa treaca nemernicul.
    Nici o compasiune fata de un astfel de nemernic daca ar fi lovit pe trecere.
    Am spus intotdeauna, cu ce te incalzeste faptul ca ai dreptul legal sa treci daca te-a calcat un camion si te-a nenorocit pe viata ?!
    E chiar atit de complicat sa te uiti in stinga si-n dreapta inainte de a pasi pe trecere ?

    • Kuka Răspunde

      Viteji de-ăștia am văzut destui! Merita o palmă peste ceafă, copchil prost! (Vorbesc despre tânăra degenerație născută cu telefonul în mână!)

  4. H&R Răspunde

    Trebe calcate toti pietoni.
    Nu se asigura si trebe sa frinez!

    • Xpert68 Răspunde

      Trebuie instalat un semafor in aceasta zona ca la liceul economic sau o panta de limitare a vitezei urgent!!! Este cea mai expusa zona de trecere a pietonilor, toti care vin dispre pod sau dinspre Botizului circula cu viteza foarte mare!!!!!!

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Am vazut multe persoane care nici nu se asigura inainte sa treaca strada. Eu cred ca aceste persoane vor sa se sinucida, dar le este rusine de familie, si dau vina pe sofer. Doar parerea mea personala

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu e chiar așa. Sunteți mulți gălăgioși pe aici și tare karatiști din gură. Ia mereți voi puțin în niște țări maghrebiene să conduceți oleacă! Vă garantez că o să deveniți profund religioși și mai atenți la celălalt din trafic! Ăștia supărați pe pietoni sunteți supărați și pe ceilalți din trafic. Vă spun asta că e sigur 100%.
      Dar ar trebui lucrat puternic pe educația rutieră la toți!!! Toți suntem în trafic pentru că avem treabă, trebuie să ajungem din punctul A în punctul B. Băgați asta toți la bostan!

  6. Angel Răspunde

    In fata profi de pe Closca, este TROTUAR si o statie de autobuz! intra masinile cu VITEZA
    ce sa faca pietonul? sa coboare pe strada?!

    • a* Răspunde

      În fața Profi de pe Cloșca circulă mașinile în veselie pe trotuar! Ce mai vrei? Obraznici pietonii ăștia, mai vor să și circule!🤔😱😲😤🤮🥴😨😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.