Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Sătmărean mort în accident. Maşina, făcută praf după ce s-a izbit de un camion

Sătmărean mort în accident. Un bărbat de 38 de ani din Satu Mare a murit într-un accident produs astăzi în judeţul Maramureş, după ce a intrat într-un camion.
Astăzi, 12 februarie a.c., la ora 08.39, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe D.N. 19, între localitățile Câmpulung la Tisa și Săpânța a avut loc un accident rutier.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Săpânța spre Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 40 de ani din Câmpulung la Tisa.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 38 de ani și vătămarea corporală a unui pasager din autoutilitară, un bărbat de 28 de ani din comuna Câmpulung la Tisa.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.
Circulația rutieră pe D.N. 18 s-a realizat pe o singură bandă aproximativ o oră în vederea finalizării cercetării la fața locului.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Un comentariu

  1. Mihai Răspunde

    Un kamikaze mai puțin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.