Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a produs accidentul de pe Careiului. Șoferul vinovat avea alcoolemie uriașă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs ieri seara, pe drumul Careiului din municipiu. Șoferul vinovat avea o alcoolemie enormă.

Ce spune Poliția:

La data de 23 februarie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 40 de ani, din Carei, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”, ar fi pătruns în intersecție și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat, de  46 de ani, din Baia Mare.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectată și într-un autoturism care se afla parcat.

În urma impactului a rezultat avarierea celor trei autovehicule și a stâlpului electric.  Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul conducătorului aflat la volanul autoutilitarei fiind negativ, iar cel al bărbatului aflat la volanul autoturismului, fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Gogu-Gogu Răspunde

    Cinci ani de puscarie cu executare pentru gunoi si interzicerea dreptului de a mai avea permis de conducere !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.