Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Începe distribuirea tichetelor pentru persoanele care s-au vaccinat la Centrul de la Școala „Avram Iancu”

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că miercuri, 23 februarie, începe distribuirea tichetelor pentru persoanele care s-au vaccinat la Centrul amenajat la Școala Gimnazială „Avram Iancu”.

Pentru evitarea aglomerației, distribuirea tichetelor de masă se va face în funcție de lunile în care s-a făcut vaccinarea, conform graficului următor:

  • MIERCURI: 8.00- 18.00

Persoane vaccinate în lunile septembrie, octombrie

  • VINERI: 8.00-18.00

Persoane vaccinate în lunile noiembrie, decembrie

  • LUNI: 8.00-18.00

Persoane vaccinate în lunile decembrie, ianuarie

 

 

 

22 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Ați întârziat cu asta numai vreo 6 luni! A trebuit să fac Crăciunul cu multe lipsuri din cauza voastră! Așa combateți voi pandemia?

  2. trecătorprin satu mare Răspunde

    CINE ARE DREPTUL SĂ PRIMEASCĂ AȘA CEVA? CARE DINTRE VACCINAȚI? SCOALA ACEEA NU RĂSPUNDE LA TELEFON!

    • ... Răspunde

      Trecătorule, nu e treaba școlii. Întreabă-l pe careva erou, asta dacă coboară până la nivelul muritorilor de rând.

      • Sâcă Răspunde

        Păcălici…dar după suta de lei ai fost, așai…? Taci ca porcu-n cucuruz, nu spui la nimeni …lașule..

        • ... Răspunde

          Boule, dar tot nu e treaba școlii! Când vei pricepe o dată o propoziție simplă? Te dai mare dar ești exact ca și materialul maro în lanul de cucuruz!

        • ... Răspunde

          @Sâcă. Când m-am vaccinat încă nu s-a dat și oricum nu mă duceam. Mi-a ajuns să aștept până am fost servit la modul cel mai necivilizat posibil la grămadă la policlinică, stat la coadă la frig și ploaie. Nu mă expuneam încă o dată la riscuri pentru vorba ta, suta de lei. Nu merită. Nu încetezi să fi necioplit, tolomacule?

  3. Alex Răspunde

    De ce nu trimiteti cu posta?
    Taxele locale am platit in ianuarie, iar in februarie am primit o scrisoare cu taxele pe anul 2022 (deja paltite de o luna) , iar acum am primit inca o scrisoare ca am achitat si sunt la 0.
    Pentru prostii inutile sunt bani.

  4. Altu Răspunde

    Dar, vaccinul acesta se face pt bani sau pt sănătate? Eu dacă i-au o aspirină de ce nu primesc bani.

    • ... Răspunde

      @Altu, pentru că despre aspirină se știu multe, e testat și răstestat se știu contraindicațiile. Aici ai semnat că ești crash-test-dummies iar producătorul nu răspunde. Deja sunt mai mult de o grămadă de pozitivați, bolnavi chiar și decedați (și destul de mulți, inadmisibil de mulți) care au fost vaccinați cu schemă completă. Dar în continuare se insistă pe serul existent. Tu dacă ai pneumonie iei antibiotice, paracetamol etc. și îți trece, nu? Degeaba iei aspirină sau te vaccinezi antirabic că nu te ajută în privința pneumoniei. Când vă treziți măi oameni buni? Așa cum râdeți de cei care spunde Ivermectină sau Arbidol voi faceți același lucru cu vaccinul. Să vă stea. Doi ani de plandemie nu v-a ajuns? Că în momentul de față numai pandemie nu mai este.

      • Eu Răspunde

        @… ,oare din aceia cu scema completa, cati sunt cei vaccinati cu adevarat? Te-ai intrebat si tu ?

        • ... Răspunde

          @Eu, asta au făptuit eroii tăi în halate albe că nu a stat nimeni în spatele lor cu pistolul. Doar cu banii. Și atâta vreme cât cei care făptuiesc asemenea tâmpenii pe vreme de pandemie sunt cercetați în libertate sunt mai periculoși și mai dăunători procesului de vaccinare decât toți antivaxerii! Nu crezi? Ce credibilitate mai pot avea? Și atâta vreme cât sunt cercetați în libertate (a se vedea cazul Petea) ai impresia că de fapt se știa asta de dinainte de a se afla oficial și mai că nu ne cerem scuze de deranjul provocat! Nu crezi? Terminați odată. Dacă în doi ani de pandemie nu v-ați făcut jocul destul atunci nu o să faceți niciodată! E gata fraților! La muncă!

          • Eu

            @… , GRESIT ,CEI IN HALATE ALBE NU SUNT DOAR EROI MEI CI A TUTURORA. DAR CU NU EXISTA PADURE FARA USCATURII ASA ESTE SI LA CEI IN HALATE ALBE.IN REST DE ACCORD CU TINE.

  5. Szotak Antal Răspunde

    Noi ám fost vaccinati cu doza a treia ín noiembrie lá sc.respectiva,primim sí noi tichete,Astept raspuns????

  6. ... Răspunde

    @Eu, din partea mea te las să te complaci în credința ta naivă. Nu detaliez că nu are sens. Tot ceea ce fac autoritățile de doi ani contravine față de ce se predă la școala de profil. E plăcut să fii atât de naiv. Această vaccinare nu are cum să rezolve problema atâta vreme că virusul prin natura ei reacționează la orice și se modifică. Și uite așa tot timpul suntem în întârziere. Azi am aflat că încă doi vajnici posesori ai boosterului sunt internați. Evreii au stabilit că doza 4 deja e apă chioară, nu modifică nimic în privința imunității. Somn ușor.

  7. Abecedar Răspunde

    De ce tot scrieri pe limba cailor? Suntem in Romania, limba oficiala este limba ROMANA. Noi, nu intelegem limba cailor, dar minoritatile inteleg limba ROMANA, sau ar trebui, din moment ce traim in ROMANIA, nu in panonia. Cui nu-i convine, granita e la 10 km.

    • @Abecedar Răspunde

      Ca să te enervăm și because așa prevede legea dar nu numai. Scuze că am scris un cuvânt în engleză dar aia sigur nu te deranjează #pevecistăpânule.

  8. comentator Răspunde

    @Abecedar. Analfabetule. Nu cumperi niște diacritice, poate găsim ceva la promoție pentru tine daco-getule?

    • Abecedar Răspunde

      Te-ai oparit intre picioare? Te-ai fript cu limba cailor?

      • comentator Răspunde

        Ce prost mai poți fi! Na, nu vrei niște diacritice? Sau nu ai ceva nepot prin casă să-ți instaleze alfabetul românesc pe sculă? Dacă ești așa mundru atunci îngrijește-te să folosești alfabetul românesc corect. De opărit cred că pe tine te-o opărit ceva polițistă de dincolo când ai parcat aiurea când mergeai la orosz piac. Cât de fals poți fi!!!

        • Abecedar Răspunde

          Ti s-a terminat liniarul cand mi-ai masurat sculele de stii tu cate litere incap? Deja ma ingrijorez ca esti si ghei si s-ar putea sa atentezi la ceva necuvenit. Asta pe langa faptul ca ai pomenit si de copii in acelasi context. Pe bune, esti bolnav. De la limba cailor ti se trage?

          • comentator

            Din ce scrii rezultă că nu ai înțeles propozițiile mele. Ce să spun? Mai încearcă! Ziceam că ești ceva moș trecut de prima tinerețe care nu se descurcă cu gadget-urile actuale și de aia ziceam că vine ceva copil care una-două îți instalează alfabetul românesc. E treabă de nici 5 minute. Că ce ai înțeles tu mie nu îmi este clar dar îmi provoacă un disconfort gastric puternic și s-ar putea ca tu să fii destinația. Din ce se pare meriți. Gunoi la gunoi trage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.