Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Incidența COVID. Scade rata de infectare în localitățile din județul Satu Mare

Incidența COVID. Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Scade rata de infectare în majoritatea localităților din județul Satu Mare. În municipiul Satu Mare, astăzi, sâmbătă, 12 februarie, se înregistrează o incidență de 16,6 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori, asta după ce ieri rata de infectare a fost de 18,1 la mie.

Scăderi importante se înregistrează și în alte localități, multe dintre comunele din județ ieșind din scenariul roșu.

 

 

15 comentarii

  1. damaigreu Răspunde

    Adio pandemie, adio macilaci, it si toti speriatii ca el. acuma Lacilaci e speriat de razboi. Are impresia ca o sa ne invadeze rusii. Faza e ca oamenii astia sunt speriati intruna , indiferent daca e virus sau alta stire de cacat

    • comentator Răspunde

      @damaigreu, because dacă mereu îți umple capul cu treburi din ăstea sterile și fără rost gen # metoo sau #blm, green deal-ul de la UE cu energia verde sau alte tâmpenii nu ai timp să observi ce șmecherii se întâmplă în culise. Asta cu Rusia și Ucraina se trage de la insistența NATO de a-i încorpora care durează cam din 2007-2008 plus Putin cred că vrea să pună mâna pe niște dovezi de biznis al lui Hunter Biden cu Kievul. Și atunci să vezi tu show! Nu e treaba noastră și nu știu de ce ne băgăm în față și cerem forțe NATO pe teritoriul nostru. Inflamăm spiritele degeaba plus sunt sigur că nu câștigăm nimic. Uite bulgarii au refuzat! Cu ocazia asta putem lua oficial bye-bye definitiv de la tezaurul românesc. Nu că altfel erau șanse dar așa putem uita definitiv. În schimb nu invidiez țările baltice plus Polonia din cauza exclavei Kaliningrad/Königsberg. Acolo e full de militărime rusă.

    • Altu Răspunde

      @damaigreu, ăștia speriați din naștere vor găsi tot timpul motive de spaimă. Am un coleg care până acum vorbea numai de covid,acum îi este teamă de ruși. Trăiește într-o teroare veșnică

    • Greudecapesti Răspunde

      Si vara trecuta am scapat de pandemie… 😞

  2. Gogu Răspunde

    Bilanț COVID: scad infectările, cresc numărul deceselor și cel al pacienților de la ATI
    Damaigreu, cred ca tu locuiesti in pestera… Ursului.

    • @Gogu Răspunde

      Tu mai bine explică care- treaba cu mortalitatea infantilă record de la noi și asta an după an și care nu are absolut nici o treabă cu covidul?

  3. Gogu Răspunde

    Ce la problema asta nu ai gasit explicatie 110% pe tiktok, feisbuci etc, ca despre vaccinare? ?

    • @Gogu Răspunde

      @Gogu, acolo tu esti expert. Eu nu consum asemenea platforme de socializare. Serios. Nici cont nu am si nici nu stiu cum sa le folosesc. In loc sa-mi raspunzi stiind ca esti in offsaid pe acest subiect crezi ca poti contraataca cu intrebare la intrebare? Slaba miscare tovarase! Sau inca nu ai primit aprobare si exact ce sa-mi raspunzi? Ia incearca sa gandesti singur! Hai fa un efort!

      • Gogu Răspunde

        Ce mincinos esti, toate commenturile tale transpirau de ideile fake propavaduite pe retzelele de socializare, as zice de prostire a maselor influențabile… Deci prosti ca tine!

        • ... Răspunde

          Romaneste corect nu se zice : prost !
          Frumos, literar : ” nătâng” 😁

          • ...

            Ca să nu-ți uiți vorba pomeneai de fapt de tine, așa-i hoțule????

        • @Gogu Răspunde

          Nu consum așa ceva, nu am nici cont. Dar văd ce e și ce se întâmplă. Văd de exemplu că înn cea mai vaccinată localitate din țară multă vreme incidența a fost peste 60 la mie! Îmi spui te rog când a fost asta de exemplu la Satu Mare? Crede-mă știu mai multe dar nu e locul să le scriu aici că 99% dintre cei care citesc commenturile nu pricep, e prea științific. Efectul vaccinării se va vedea în cam 2-3 ani dar primele efecte se vor vedea în primăvară. Ar trebui urmărite evoluțiile pacienților vaccinați cu sau fără comorbidități. Mai mult ca sigur te vei cruci. Dar ca să vezi, nu se urmărește! Că nu asta e rolul urmăririi efectului vaccinării, adică din cei care au primit tratamentul câți mai sunt în viață?
          Fake ești tu că de fapt nici nu exiști, debitezi copy-paste afirmațiile altora fără să judeci. Cam asta ești, un cetățean din carton. Credul și prost. Îți doresc să se inventeze vaccinul împotriva prostiei că ai mare nevoie, se vede!

  4. @damaigreudecap... Răspunde

    Nici nu ai zis hop… Ca ai si sârit…
    ALERTĂ medicală, a apărut o nouă variantă a coronavirusului, DELTACRON

    Potrivit Agenției pentru Protecția Sănătății, noua mutație Deltacron provine de la o persoană care a fost infectată cu tulpinile Delta și Omicron în același timp.
    Numele oficial al tulpinii Deltacron este BA.1 + B.1.617.2 și conține mai multe mutații care provoacă îngrijorare în rândul experților, mai ales 3 dintre ele, care ajută virusul să evite anticorpii și îi accelerează reproducerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.