Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

Kereskenyi, alături de orașele înfrățite din Ucraina: „Zgomotul armelor să înceteze”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a transmis un mesaj prin care își arată deschiderea și sprijinul față de orașele din Ucraina înfrățite cu municipiul Satu Mare: Ujgorod și Beregovo. El spune că a vorbit cu primarii celor două orașe, le-a simțit greutatea de pe umeri, și le-a transmis că pot conta pe sătmăreni.

Redăm integral mesajul primarului Kereskenyi Gabor:

„Veştile din Ucraina sunt teribile. Un război are loc chiar lângă noi, un conflict absurd în care suferă milioane de oameni, printre care și prietenii noștri din orașele înfrățite Ujgorod și Beregovo. Am vorbit cu primarii celor două orașe înfrățite și le-am am spus că pot conta pe noi sătmărenii. Suntem orașe înfrățite și acum e cel mai bun moment să o arătăm. Discuțiile cu cei doi primari m-au marcat, am simțit că au pe umerii lor greutatea responsabilităţii vieţii locuitorilor celor două orașe. Nu este ușor să înfrunți suferința! La 32 de ani de la căderea comunismului nu vrem o nouă cortină de fier. Zgomotul armelor să înceteze, să trăim din nou în pace şi în siguranţă!”

4 comentarii

  1. Palinko mic dejun Răspunde

    Te-ai trezit si tu? Gatatuti-so palinca? Cu ce esti alaturi? Mergi sa lupti cu ei? Bati din gura sa te afli si tu in treaba aragaz.

  2. Norick Răspunde

    Ai grija Gaborko ca te traje de urechi sefu tau Hunu Victorel !

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname nu ai gasit pui de dac ??? Asa furi si din magazin hombre ? Manca-tear jarul… 😛

  3. Norik Răspunde

    ALUPIGUS nepotelu Ciocciolinei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.