Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

LISTĂ. Incidența Covid-19 în localitățile din județul Satu Mare

Incidența COVID. Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

Rata de infectare în municipiul Satu Mare continuă să scadă, incidența fiind, astăzi, marți, 8 februarie, de 18,6 cazuri Covid-19 la mia de locuitori.

În continuare însă există comune cu rată de infectare mare: în Păulești, Dorolț și Odoreu incidența depășește 13 cazuri la mie.

,,Conform ultimelor evoluții, se pare că ne aflăm într-o zonă de platou privind rata infectării în municipiul Satu Mare, în jurul valorii de 20 la mia de locuitori și de altfel stagnăm la nivelul județului. Comparat cu situația la nivel național, municipiul Satu Mare se află în zona de mijloc. Există municipii cu incidențe record – Sector I București (49,50), Sibiu (40,29), Timișoara (37,46), Cluj-Napoca (36,24), Constanța (32,71), Oradea (29,94). Sper că a trecut ceea ce a fost mai greu din acest val al pandemiei și acesta să fie ultimul val”, a declarat, ieri, directorul DSP Satu Mare, Macrina Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.