Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Lista incidenței COVID-19 în toate localitățile din județul Satu Mare

Incidența COVID. Instituția Prefectului a publicat noi date cu privire la incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 la nivelul județului și municipiului Satu Mare.

În municipiul Satu Mare, astăzi, luni, 14 februarie, se înregistrează o incidență de 14,2 cazuri de Covid-19 la mia de locuitori, asta după ce ieri rata de infectare a fost de 15,3 la mie.

Scăderi importante ale incidențelor se înregistrează în continuare în majoritatea localităților din județul Satu Mare.

5 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Asta si cand o sa fie incidenta zero, o sa publice despre covid

  2. ... Răspunde

    @AziNu, în curând se rezolvă treaba. Se gată mpandemia și se declară stare de urgență din cauza conflictului mocnit ruso-ucrainean! Ce ne mai place și ce ne mai convine să aplicăm OUG 1/1999! Iar cine comentează o ia în barbă, pur democratic! Mai țineți minte ce comentam acum doi ani?

    • garcea Răspunde

      Explozie de cazuri , numarul decedatilor s-a dublat…

      • ... Răspunde

        Daaa, ce să spun! De aia a scăzut incidența de la 14,7 ieri la 13,01 azi??? Mare mincinos mai ești! Așa arată la toată lumea cât de păcălici poți fi! Dar pe cine crezi că mai poți păcăli???

      • ... Răspunde

        Băi @garcea, ți-a explodat aritmetica din cap? Alaltăieri 132 de cazuri, ieri 71 cu 4 decese, iar azi 48 ??? Unde crește măi??? Ce fel de școală ai? Penibili mai sunteți! Ce maxime derbedeilor? Cu ce compari și tu datele față de luni când se știe că în weekend tot timpul ciferel se dau peste cap? Faci și tu ca retardatul pafarist apocalipticolog de Jurma??? V-aș tăia de tot netul la ăștia! Să văd cum intrați în fibrilație când nu mai puteți alarma oamenii degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.