Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

LIVE&FOTO. Secție ultramodernă la Spitalul Județean Satu Mare. A fost inaugurată astăzi

Secție ultramodernă de Neurologie inaugurată în municipiul Satu Mare. Noua secție a fost inaugurată astăzi, marți, 15 februarie și va funcționa într-o clădire nouă aflată în curtea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, fiind o construcție modulară cu parter și 2 nivele, cu peste 2100 m².

Secția de Neurologie este dotată cu 75 de paturi dintre care 10 vor fi destinate secției de Terapie Intensivă pentru pacienții cu AVC. De asemenea, secția este dotată cu aparatură performantă asigurată printr-un proiect finanțat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria în valoare de 2.462.156 de euro și cu mobilier nou și modern achiziționat de către Spitalul Județean Satu Mare, cu o valoare aproximativă de 1,5 milioane de lei. Tot în noua clădire va funcționa și Centrul Stroke.

Valoarea lucrărilor de extindere a Spitalului Județean cu noua construcție modulară se ridică la suma de 12.062.844 de lei, din care 10.717.844 de lei de la Ministerul Sănătății, 1.207.000 de lei de la Consiliul Județean și 138.000 de lei din veniturile proprii ale spitalului.

 

 

24 comentarii

    • Adi Răspunde

      Totul este zadarnic dacă aceeași escroci și șpăgari continua să lucreze pe aceste secții. Familia Anitas are această secție sursă pentru afacerea privată , să vedem acum examene pe bani ( domnul Boby )

  1. Manzini Răspunde

    No, acum trebuie personal.

    • România reală Răspunde

      Și how much kostet das? Adică “bursa” locurilor de muncă? Cred că înțelegi ce vreau să zic.

      • Samanu Răspunde

        Kosted destul sa mai ingroase conturile celor implicati de toate partile. Auzi tu…ultra modern. Comparat cu ce? Cu corturile shamanilor din jungla Amazoniana?

      • Alice Răspunde

        Ma bucur ca s-a construit această secție. Bolnavii internați la neurologie merită condiții umane.

      • Rodica Răspunde

        Șanse sunt mari pentru pacienți dacă dau dreptul la anitas

  2. Deejay ☠️☠️☠️ Răspunde

    Multumim UDMR!

    • Bude mereu Răspunde

      Multumeste-i la udmereul tau si pentru modul dezastruos in care arata orasul, traficul infernal, terenurile din spate de la catedrala din sens, pescarus, si altele date pe sub mana prin tot felul de scheme lui tarr, reparatiile vesnice de pe podul decebal, si multe altele.

  3. Xpert68 Răspunde

    Degeaba se da in functiune sectia daca cadrele medicale sunt incompetente si au ramas cu aceiasi mentalitate de spagari corupti!!!! Diminuarea salariilor cadrelor medicale si disponibilizarea cadrelor medicale incompetente si corupte ar revigora activitatea referitoare la calitatea actelor medicale!!!!!

  4. Iuliu Files Răspunde

    Oi fi eu chior, dar anume e “ultramodern” mai exact? Holurile? Baia aia cu un dus unde n-au pus nici cabina ca nu mai incapea nimeni la cat de mic e? Podeaua violeta de la care te dor ochii? Parcarea inghesuita in care cu siguranta nu va putea parca un muritor de rand?

    • Dorel Răspunde

      Mie-mi place baia. Dusul ala e sa te speli pe picioare, ca mai mult nu iti incape in el. Dar cel mai mult imi place bucata aia de tavan decupata si lipita la loc, care nu a mai potrivit calumea. Hai ca esti carcotas.

      • Iștvan Răspunde

        Aia e expres lăsat așa pentru Miculaș sau cum i-o fi spunând mai nou că nici nu mai știu.🤔😱😲🤫

        • Andy Răspunde

          Romanul vesnic nemultumit dar expert in toate domeniile si in comentarii!! “Baia” din poze se vede ca nu este baie, ci o boxa de curatenie din moment ce nu are closet. Tavanul “dezlipit” de fapt este o trapa de vizitare din acea boxa de curatenie. Cand e alb nu va convine ca e ca la spital, cand e culoare va dor ochii. Iar de parcat nu vei parca tu in incinta spitalului, ca esti adus cu ambulanta. Doar daca vi in vizita si esti genul acela de roman care ocupa locul de parcare pt persoane cu dizabilitati pentru ca te dor picioarele sa faci 2 pasi pe jos.

          • Iștvan

            Și să nu zici că nu am avut dreptate??? Păi nu e trapă de vizitare tocmai bună pentru Miculaș??? Nu ai sesizat ironia în comentariul meu? Te-ai acrit cam prematur.
            Culorile chiar nu mă deranjează pentru că mai ridică moralul pacienților. Mai puțin “magenta” aia care cam deranjează. Și având în vedere că este vorba de secție de neurologie unde pacienții sunt mai sensibilil la stimuli nu știu dacă este alegere reușită. Dacă era la pediatrie de exemplu nu ziceam nimic.

          • Dorel

            Te intreb, multumitu-le, de ce crezi ca e vesnic nemultumit calumea romanul? Arata-mi un lucru facut calumea, de importanta pentru cetateni? Podul Decebal vesnic in reparatii pe tot parcursul domniei lu gabor? Pasarela de pe transilvania, o constructie odioasa care e facuta in bataie de joc si fara rost doar pentru a mai baga in buzunar bani? Furtul vesnic din banul public? Ce anume te multumeste la cum e facut in oras? Dar la nivel de tara? Spune-ne si noua multumitule.

  5. Marius Răspunde

    Dușul este ultramodern in …Afganistan!!
    Cum sa construiesti un dus pentru oameni bolnavi cu acel zid împrejmuitor???

  6. Instalatorul Răspunde

    Lasati dusul in pace ,ce nu va convine? Este pus acolo pentru amantele spagarilornu pentru voi.

  7. abc Răspunde

    Mă, ce aveți voi cu dușul? Exact așa se spală legumele la cantină. Deci este tocmai perfect.

  8. Andy Răspunde

    Ma doare capul dar nu de la culoarea “magenta”, de la comentariile rautacioase fara sens. Usor sa comentezi vazand niste poze, devenim experti in interpretarea culorilor dar nu le stim distinge, ne facem medici cautand pe google si arhitecti care fac trape pt Miculas.
    Mai bine “acrita prematur” decat fudul.
    O zi buna!

    • Iștvan Răspunde

      @Andy, toate degeaba dacă nu reușim să umplem clădirea cu cadre medicale competente. De câte ori a fost până acum că pacienții cu afecțiuni grave neurologice ajungeau ba la Baia Mare ba la Cluj-Napoca? Mai ales că majoritatea dintre ei nu prea sunt transportabili. Sunt de acord cu tine dar nu prea văd cum vom popula spațiile cu astfel de cadre. Dar speranța moare ultima.

    • Magenta Răspunde

      Atata timp cat e pe banii platiti din greu din ce castigam ne permitem sa comentam. Ca atat avem voie, in buzunarele cui si cum sunt facute lucrarile decide gabor and udmr company. Daca esti atat de multumit te invit sa iti donezi salariul si tot ce detii lui gabor and udmr company.

  9. Observator Răspunde

    Toaletele si dusul de prin anii 1990 , coridoarele cam la fel , saloanele , unde sunt ? Dotarile din saloane ? Aparatura medicala ? Orice incult stie ca cei cu afectiuni neurologice (inclusiv paralizii !) nu pot folosi astfel de dusuri , ba mai mult au nevoie de conditii cu bai adaptate special pt. aceste afectiuni (ca si pentru multe altele ), plus de personal specializat( si-aici ma refer la infirmierii care trebuie sa le asigure igiena zilnica ). Ce-ati vizitat acolo , niste holuri cu hidrant si prize ? In ce consta ultramodernitatea ? Care sunt aparatele acelea performante de diagnosticare si tratament ? Unde sunt paturile adaptabile nevoilor celor din aceasta sectie ? De fapt , ce-ati inaugurat , si ce ne aratati ? Bani ….spalati cu dusul din fotografie de udmr si compania !

  10. Ioan Răspunde

    Inaugurarea fara pacienti, fara personal, fara dotare completa, cu lipsuri vizibile, cu ,,limbi,, atat de lemn cat si de cur. Bataie de joc, specifica politicii romanesti, specifica ,,competentei,, locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.