Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Milionari din Poker. Doi tineri din Satu Mare care au făcut averi uriașe

Milionari din Poker. Doi tineri din județul Satu Mare au făcut averi uriașe din renumitul joc de cărți: poker. Sătmărenii Vlad Darie și Mihai Niste au reușit să câștige fiecare peste 1 milion de euro, clasându-se, astfel, pe locul 3, respectiv locul 7 în topul celor mai buni jucători de poker din România.

În clasamentul veniturilor din toate timpurile a jucătorilor de poker din România, Vlad Darie se clasează pe locul trei cu un câștig de 2,245,457 de dolari, iar Mihai Niste se clasează pe locul șapte cu un câștig de 1,200,601 de dolari, potrivit site-ului de specialitate pokerdb.thehendonmob.com.

În clasamentul veniturilor din toate timpurile a jucătorilor de poker, Vlad Darie se află pe locul 843, iar Mihai Niste pe 1.783.

Cei doi sătmăreni sunt cunoscuți în lumea pokerului din România, și nu numai, ei fiind de ani de zile în rândul celor mai buni jucători din țară.

20 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Pentru banii ăia câștigați cineva a trebuit să tragă din greu. Iar promovați nemunca și șmecheria ca în cazul de acum vreo două-trei zile a duduii care se postează în chiloți tanga cu acceptul tacit al iubitului??? Astea sunt exemple de promovat după voi??? Că dacă da atunci nu-i a bine!🤔😱🥴🤮💩💩💩😤😭

    • John Doe Răspunde

      In acest caz nu este vorba despre nemunca, de multe ori ca sa ajungi la masa finala a unui turneu poti juca peste 8-10ore, in alte cazuri se poate intinde si pe cateva zile acel turneu. Poker-ul este un joc care necesita multa rabdare, studiat, pregatire psihologica. Este un joc de noroc? – Da este un joc de noroc, dar in acelasi timp la mesele finale se regasesc aproape aceeasi jucatori. Acesti baieti, au reusit sa ajung la aceasta performanta in descurs de 15ani si mii de turnee jucate, nu au fost facuti peste noapte. Pacat ca nu este prezentat si acest lucru in articol, astfel reiese ca te apuci de poker si devii milionar.

      • România reală Răspunde

        Pomenești că ar trebui promovat ca și sport olimpic!? Du-te mă! Mai lasă-ne cu explicațiile tale! E plină lumea cu astfel de realizați care azi sunt cum sunt iar mâine îs paradiți și vânați de creditori! Banulș nemuncit așa cum vine așa și se duce.

        • John Doe Răspunde

          Nu doresc sa promovez poker-ul ca si sport olimpic, dar daca lumea crede ca sau imbogatit peste noapte, este gresit. Gresesti daca crezi ca sunt bani nemunciti, dar fiecare cu opinia lui. Iar voi, in loc sa sariti la gatul celor care joaca poker, se arata pe onlyfans etc si castiga mai multi bani decat cei care muncesc “cinstit” pe minim pe economie, mai bine ai sarii la gatul parlamentarilor fiindca am ajuns in aceasta situatie.

          • România reală

            @John Doe. Atunci în logica ta dacă joc la loto și insist ani și ani și dacă după 10 ani câștig potul cel mare mamă-mamă ce realizare este? Aia că am cheltuit poate de 10 ori pe parcursul anilor cât am câștigat, nervii, eventual familii băgate în datorii nu se pune? Tatică, asta-i joc de noroc și se tratează ca atare!

  2. hingeru Răspunde

    Maine scrieti si pe cei care au pierdut tot: bani, familie din cauza jocurilor de noroc. aici sunt 2 din 23 000 000. Care au pierdut sunt cu milioanele.

  3. Manea Răspunde

    E bun așa . Dacă vin rușii , avem șansa să ne luăm tezaurul înapoi , la poker

  4. Pop Ioan Răspunde

    Acestea sint banii care trebuie “spalati”.Daca ar apartine familiei , acestia nu ar locui intr-o casa in care locuiesc.

  5. FARCAU MARIN Răspunde

    Impozit după venit ???????

  6. Satmarean Răspunde

    ANAF urgent verificări !!!

  7. Mda Răspunde

    Mereu aceeasi frustrati…va gasiti sa comentati mereu voi. Dar va inteleg, sa traiesti intr-un sat precum SM, urat,mic si fara posibilitati + sa traiesti di salariile/pensiile alea de sclav, clar ca te roade de cine face bani cu capul. Bravo tuturor ce se descurca, probabil nu e drept, dar asta e viata…ori futi,ori devii futut.

    • România reală Răspunde

      Am ascultat lamentări din străfundurile gândirii sătmărene! Acest noroc chior pe persoană fizică nu se poate decât prin neșansa sau pe seama a zeci sau sute de oameni. Nu că nu e echitabil dar e și imoral. Asta să le fie bucuria cea mare. Cum am zis banul nemuncit cum a venit așa se și duce. Să le pice de bine!

      • Andreea Răspunde

        Si sa exploatezi mii de oameni pe salar minin si tu ca patron sa te lafai in bani ii moral?

        Imediat ne zici ca doar socialismul ii moral… hahahaha

        • România reală Răspunde

          @Andreea. Totuși după tine ce au muncit? Că s-au concentrat puțin, au numărat cărțile și au avut ceva noroc? Atunci hai să-i plătim pe bani pe bătrânii care joacă șah prin parcuri? Acolo măcar este gândire și strategie! Promovăm pe din ăștia care au alergie să facă ceva concret, adică să creezee ceva pentru societate și vreau totul de-a moca și cât mai rapid. Asta este doar o redistribuire norocoasă pentru ei a ceva economie monetară făcută de alții. Hai pa.

          • Dictatorul pizdii mă tii

            România reală, cat de ironic ți-ai pus numele. Reprezinți invidia și te fute de grija altuia grav rău de tot tipic romanului. Nici nu voiam să răspund, nu-mi sta în caracter să mă vb cu așa lume. Ești mic rău de tot. Nici nu știi despre ce vorbești, n-ai nicio treabă, dar comentezi.
            Tu chiar aduci o contra de genul “tu ai câștigat, dar alți 1000 și-au pierdut economiile” 😂😂 ești prea labil psihic. După zici hai pa din fotoliul tau plin de par de mâțe de pe care comentezi. Probabil ești frustrat că ai incercat si tu sa joci odată 50 de lei și ți-au luat băieții bani și s-au pisat pe tn:))) martalogule care comentezi la toată lumea

          • România reală

            Felicitări pentru reacția ta grobiană, de-a dreptul neanderthaliană și întârziată numai 8 luni! Mă gândesc că ești unul din ăștia care patronează o așa dugheană de bombă care nenorocește oamenii. În rest toată mizeria ce ai scris despre mine este perfect valabil ție. Absolut perfect! Nici nu te-ai fi putut autocaracteriza mai bine! Așa că oameni buni mai mergeți pe acolo că vă așteaptă brontozaurul ăsta să vă golească de toți banii! Medicul tău știe că ai sărit niște zile de tratament și aberezi deja?

  8. Raul Răspunde

    Tatal unuia A AVUT fabrica de mobila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.