Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

LIVE. Planul Roșu, activat la Carei: 11 victime ale exploziei! Pompierii luptă cu flăcările

ACTUALIZARE 9.30: ISU Satu Mare: În acest moment, 3 victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanță SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ. Două au refuzat transportul. Două victime au fost transportate cu 2 ambulanțe SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Două victime, care s-au autoevacuat, au refuzat să fie consultați la fața locului.

ACTUALIZARE 9.10: Planul Roșu a fost dezactivat, potrivit ISU Satu Mare.

A fost activat Planul Roșu în municipiul Carei după explozia care a avut loc la un bloc din Piața Avram Iancu. Explozia a fost urmată de incendiu, astfel forțele militare acționează în acest moment și pentru lichidarea incendiului.

Un număr de 11 victime s-au înregistrat până în acest moment. S-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou.

„În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înalțime și 4 ambulanțe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea și acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ța Avram Iancu, din Carei.
Explozia a fost urmată de incendiu, astfel forțele militare acționează în acest moment și pentru lichidarea incendiului. S-a activat Planul Roșu la ora 08:09. Până în prezent s-au înregistrat 11 victime. Situația este în dinamică”, transmite ISU Satu Mare.

Transmisiune PortalSM LIVE:

Sursa FOTO: Opinie de Carei

Sursa FOTO: Opinie de Carei

Sursa FOTO: Opinie de Carei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.