Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Platforma controversată care îți aduce bani din postat poze. Sătmăreancă: ,,Am ajuns la o sumă frumoasă’’

O tânără sătmăreancă, în vârstă de 25 de ani, ne explică cum funcționează și câți bani se pot face pe OnlyFans. Este vorba despre o platformă care îți permite să postezi conținut de orice gen, iar la finalul zilei poți să fi răsplătit, spune tânăra care, din dorința de a avea un venit lunar mai mare, a decis să își facă un cont pe OnlyFans: „Încă nu știu ce fac cu viața mea”.  

Reporterii PortalSM au stat de vorbă cu sătmăreancă în vârstă de 25 de ani care a decis să își încerce norocul pe OnlyFans. Tânăra ne-a explicat cum funcționează platforma, cât timp trebuie să postezi până conținutul tău ajunge să fie monetizat, câți bani se pot face, dar ne-a explicat și ce anume caută oamenii pe această platformă.

Reporter PortalSM: Ce presupune să ai un cont de OnlyFans?

Ca să poți să folosești contul, datele tale precum buletinul vor fi verificate, ca mai apoi aceștia să vadă dacă tu ești cea din poză, și de asemenea și contul în care va urma să primesti banii. Acest proces de aprobare durează undeva la două, maxim trei zile.

Reporter PortalSM: Cum funcționează platforma?

Poți alege să postezi poze și/sau videouri pe profilul pe care îl ai sau poți să ai chat-uri cu vizitatorii tăi. De asemenea, și aici poți trimite poze și video-uri, fie contra cost ori nu. Mai ai și opțiunea de a da tips creatorului de conținut.

Reporter PortalSM: Ce caută oamenii pe OnlyFans?

Fiecare om e diferit. Astfel, fiecare are alte dorințe. Unii caută o plăcere vizuală, alții poate vor doar o persoana cu care să discute. Aici contează cum relaționezi cu persoana respectivă și să vedeți dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Reporter PortalSM: Ce te-a determinat să dai start acestui proces?

Pot să mă descriu ca fiind o persoană body positivity și voiam să încurajez și alte persoane să se simtă confortabil în pielea lor, să vadă că mai sunt mulți alții care împărtășesc poate aceleași gânduri sau nesiguranțe legate de corpul lor.

Eu oricum aveam deja pe pagina de Instagram conținut asemănător, dar am simțit nevoia de un spațiu cu puțin mai multă intimitate. Pot să descriu stilul meu ca unul budoir, soft, de obicei alb negru. Doar cât să îți pună rotițele imaginației în mișcare. Singură îmi realizez pozele, de obicei cu self-timer și cu ajutorul unui trepied, sau chiar fără. Faptul că sunt și plătită este evident un bonus.

Reporter PortalSM: Părinții știu?

Familiei nu am făcut cunoscut acest extra venit al meu, simt că ei nu ar fi pregătiți de o astfel de discuție. E mai dificil cu persoanele care deja au setata o anumită idee în legătură cu această industrie. În afară de ei, iubitul meu și prietenii știu și mă susțin.

Reporter PortalSM: Cum poți să faci mulți bani pe OnlyFans?

După ce m-am lămurit cum funcționează platforma, am început să am clienți. Normal că nu faci o avere din prima. Treptat, poți să faci mulți bani dacă tratezi această activitate ca un full time job și te dedici. Pentru mine, e mai mult un hobby, un job part time. Astfel, normal că nu ajung la sume precum persoanele care investesc mai mult timp și muncă.

Poți să îți pui preț pe un abonament lunar, începând de la 4.99$ până la suma dorită sau să îți păstrezi contul gratis pentru vizitatori. La fel, poți adăuga preț pe postare, începând de la 3$. Eu prefer ideea de a pune preț pe postare, astfel aleg cât de mult simt că ar merita aceasta, având în vedere cât am lucrat pentru ea sau cât succes ar putea avea.

Poți să faci bani din această afacere, dar nu e una ușoară. Trebuie mereu să ai inspirație pentru postări noi, dar cel mai important factor este reclama. Trebuie să știi să îți vinzi marfa. Și, de asemenea, să îți faci profilul cunoscut. Asta poți să o faci prin intermediul celor mai cunoscute platforme, cum ar fi Facebook sau Instagram.

Poți câștiga foarte mult, sau puțin. Aici depinde fix de cât de mult te dedici și cât de mult timp investești. Cât de des postezi și cât de mult interacționezi cu fanii.

Reporter PortalSM: De cât timp postezi pe această platformă?

Momentan activez din octombrie 2020, și per total am ajuns la o suma destul de frumoasă, să zic așa. Oricum, și dacă faci de exemplu, 100-200 de lei pe săptămână, tot e ceva. Nu găsești banii ăia pe jos.

Reporter PortalSM: Ai început să monetizezi de la prima postare?

După ce am făcut prima postare, am anunțat pe pagina de Instagram că am cont făcut și că am dat startul. Astfel persoanele care deja mă simpatizau și-au făcut cont de cumpărător și au început să cumpere conținut.

Reporter PortalSM: Cât timp lucrezi pe zi pentru OnlyFans?

Nu lucrez chiar în fiecare zi. Când simt că am inspirație, pornesc camera și încep. De obicei maximum o oră, să zic că ar dura acest proces.

Reporter PortalSM: Cum te pregătești înainte de face o postare?

Îmi pregătesc ținuta, dacă e să am una, alte materiale, cum ar fi un obiect pe care poate îl țin în mână sau alte ipostaze, machiaj dacă e nevoie, efecte speciale cum ar fi o cremă de corp strălucitoare sau ulei.

Reporter PortalSM: Cum stabilești costul unei postări?

Mă gândesc la cât timp a durat să vin cu un concept, cât timp am stat să editez pozele și cât de grafice sunt acestea. Astfel poate varia între 3, 5, 10 sau chiar și mai mulți dolari per postare.

Reporter PortalSM: Cât de explicite trebuie să fie pozele pentru a încasa o sumă mare de bani?

Nu e nevoie sa pozezi nud. Nu trebuie să faci nimic din ceea ce iți provoacă disconfort. Poți să ai un cont unde postezi despre mâncarea pe care o faci, rețete sau sfaturi legate despre orice domeniu. Atâta timp cât tu știi că ceea ce faci ar fi apreciat de cineva.

Reporter PortalSM: Care este părerea iubitului tău și a cunoscuților vizavi de acest subiect?

Acum ne gândim dacă dorim să fim publici sau dacă dorim să fim anonimi prin intermediul unui pseudonim. Eu am ales un alt nume, cu care mă asociam foarte bine. Deși pe pagina de Instagram eram cu numele meu, pe OnlyFans eram o altă versiune a mea.

Am avut feedback pozitiv și astfel am continuat. Prietenul meu mă susține în orice fac, asta fiind confortant pentru mine. Poate nu toți partenerii ar accepta ca cealaltă persoană să înceapă acest business până la urmă.

Reporter PortalSM: Cât timp de acum înainte îți propui să mai activezi în acest domeniu?

Îmi propun să activez cât timp mă simt eu bine cu ceea ce fac. Nu pot să determin o perioadă anume. Cât timp mă bucur eu și portofelul meu, clar am să o fac.

Astfel, în concluzie, eu recomand oricui dorește să facă un profit în plus sau chiar doar să se bazeze pe acesta. Poți să fi cine dorești tu, cum dorești tu. Știu că există multe prejudecăți legate de această meserie și idee, dar asta se întâmplă în fiecare zi, în orice ipostază. Deci orice ai face, oamenii mereu vor critica. Așa că de ce să nu fii tu autentic și transparent, să fii cea mai bună versiune a ta? Ne avem doar pe noi înșine și suntem singurele persoane pe care trebuie să le mulțumim. Deci, suntem și noi fericiți cu persoana noastră, dar ai bani poate și să îți iei perechea de pantofi la care visezi.

16 comentarii

  1. joliku Răspunde

    Extraordinar! Trebuiesc si studii!?!?!?👀

  2. comentator Răspunde

    Asta din categoria – “Sunt o parașută și scot bani și din piatră seacă cât mă ține caroseria”. Să nu te trezești apoi prinsă în loverboy-action fato!!!! Că totul începe așa frumos ușurel!

  3. Kuka Răspunde

    Tot un fel de curve!

  4. unu Răspunde

    unde am ajuns si ce promovam domnilor

  5. Popa Prostu Răspunde

    Deci asta se pozeaza in tatele goale pe interenet unde poata sa o vada toata lumea si voi aici nu puneti poze cu fata ei.

    @Kuka, nu un fel, e curvarasai pe fata. Astea-s vremurile, prostii dau banii sa isi faca alba in fata ecranului.

  6. radical2 Răspunde

    Acum intelegeti de ce cresc preurile la locuinte?

  7. Crack Răspunde

    Nu ne intereseaza ce face cu viata ei,e strict treaba ei.
    Dar la fraza asta:
    “Încă nu știu ce fac cu viața mea” ….noi deja stim 😊

  8. bigbrother Răspunde

    Eu aș avea totuși o întrebare către redacție. Nu credeți că vă riscați câte ceva (amendă sau ceva mai neplăcut mai ales că promovați indirect asemenea fapte) publicând acest articol? Nu de alta dar nu știu cât de legal este (maxim este în zona cenușie), cât de legal se desfășoară tărășenia și mai ales dacă își plătește impozitele după acest venit. Eu numai întreb dar în locul vostru m-aș gândi bine de tot.

    • IT Răspunde

      Antivaxerule, vad ca esti mare specialist in videochat, te-ai reprofilat?
      Sau freci menta pe ele, intre doua valuri?

      • bigbrother Răspunde

        Ziceam că să-ți răspund dar e sub demnitatea mea. Îți cedez locul meu inexistent acolo. Dacă nu consum aceste produse cred că așa se cheamă. Poți face tu l@b@ cât vrei.

    • Kacks Răspunde

      😂😂😂😂

  9. Marshall Răspunde

    O singura intrebare am, ANAF-ul ce parere are despre veniturile astea ?
    in rest, succes.

    • bigbrother Răspunde

      Mda. Una bucată dintre problemele sesizate.

    • Glumetul Răspunde

      Astea sunt impozitate, nu pot sa se ascunda…
      😍 La fel youtuberii si tiktokerii…

    • The Fish Răspunde

      Plateste in natura celor care vin sa o controleze. Plus vizualizari gratis pe un an de zile la ce posteaza. Toate prostitutatele au ajuns vedete.

  10. H&R Răspunde

    Viitor candidat în politică? Primul pas a făcut deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.