Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Primele decese din Ucraina. Mai multe persoane au murit în urma bombardamentelor

Sunt anunțați primii morți în urma invaziei rusești masive care a avut loc în primele ore ale zilei de joi.

Ministerul de Interne de la Kiev anunță 8 morți și 9 răniți în urma bombardamentelor Rusiei.

Orașul a fost cuprins de panică, locuitorii Kievului și-au luat copiii pentru a se adăposti în metroul din capitala ucraineană.

În metroul din Kiev, folosit de locuitori și pentru a fugi din zonele administrative din centrul orașului și ca adăpost antiaerian, imaginile ilustrează un tablou al deznădejdii, rezidenții luându-și copiii și lucrurile de valoare pentru a se adăposti.


CITEȘTE ȘI:

14 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Ma tem ca daca rusii scapa o bomba in Romania sau Polonia, NATO se va kk pe ea pana vor lua o decizie.:))

  2. Josef Mengele Răspunde

    Sa nu uitam :
    Sa-i ia naiba de ucrainieni !!!

    Masacrul de la Fântâna Albă a avut loc la 1 aprilie 1941, în Bucovina de Nord unde între 2000 și 4000 de români au fost uciși de către trupele sovietice când încercau să treacă granița din URSS în România.

    Deși, potrivit unor date, nu au fost omorâți mai mult de 48 de civili, martorii locali au povestit despre un număr de victime mult mai mare, susținând că supraviețuitorii au fost torturați, executați sau îngropați de vii în morminte.

    • lore Răspunde

      de unde stii ??? martori locali nu poate sa minte???

    • Mihai Răspunde

      Ai dreptate!
      La fel s-ar întâmplat în multe alte cazuri, iar ucrainenii au făcut exact ceea ce făceau și rușii, adică omorau, jefuiau și violau tot ce se putea!
      Nu zic, nici de hothyști nu mi-e rușine! Tot așa au procedat!
      Ar trebui să le dăm o mână de ajutor rușilor și să luăm înapoi vechile teritorii românești, Maramureșul, Bucovina de Nord și Bugeacul, până la Poarta Albă!

  3. fb Răspunde

    Nici de români nu mi-e rușine, tot asa au procedat cand au invadat Rusia impreuna cu nemtii.

  4. History Răspunde

    Ucraineenii au inventat noțiunea de progrom. Denumirea și primele acțiuni de acest gen au fost desăvârșite de ei. Că naziștii au dus la noi culmi debănuite prin soluția finală de absolut altceva. Cine nu mă crede să de o căutare pe goagăl cât încă mai aveți net. Serios. Ucraina a ratat ocazia de a se îndrepta către Europa. Au ales să fie puțin și spre Europa dar cu un ochi și spre Moscova. Și uite așa între două scaune s-au trezit cu fundulețul …. la podea.
    A pogrom is a violent riot incited with the aim of massacring or expelling an ethnic or religious group, particularly Jews.[1] The Slavic term originally entered the English language as a descriptive term for 19th- and 20th-century attacks on Jews that occurred in the Russian Empire (mostly within the Pale of Settlement). Similar attacks against Jews which also occurred at other times and places retrospectively became known as pogroms.[2] Sometimes the word is used to describe publicly sanctioned purgative attacks against non-Jewish ethnic or religious groups. The characteristics of a pogrom vary widely, depending on the specific incident, at times leading to, or culminating in, massacres.[3][4][5][6][7][8][9]
    Significant pogroms in the Russian Empire included the Odessa pogroms, Warsaw pogrom (1881), Kishinev pogrom (1903), Kiev Pogrom (1905), and Białystok pogrom (1906). After the collapse of the Russian Empire in 1917, several pogroms occurred amidst the power struggles in Eastern Europe, including the Lwów pogrom (1918) and Kiev Pogroms (1919).

  5. Altu Răspunde

    Stați relax, în UE nu intră rușii,nazipass nu e valabil pt vaccinul Sputnik.

  6. Agenda Răspunde

    Prosti mai sunt ucrainenii. V-a folosit sua sa-si atinga scopurile. Ati pus botul la toate promisiunile pana i-ati scos din sarite pe rusi. America si-a realizat planul iar voi suferiti consecintele. N-ati invatat pana acum ca unde se baga sua iese nasol si mor oameni?

  7. goje adi Răspunde

    unde sa dus statele unite apare razboi , foamete , saracie

  8. Ion Bidon Răspunde

    Trebutuvo americani amu stati si luptati ca ei satu si se uita la voi pe iutub cum fugiti ca furnicile de foc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.