Ultima actualizare: azi, 14:10

Publicitate

Simplu şi rapid. Testare COVID în 10 minute la Satu Mare. Fără programare, inclusiv în weekend

Testarea COVID este cât se poate de uşoară la Satu Mare. Centrul de testare Alpha a deschis un punct de testare COVID pe str. Careiului din municipiul Satu Mare, unde sătmărenii au ocazia să obțină un rezultat în 30 de minute sau maximum 24 de ore tradus în engleză. Punctul de testare este deschis inclusiv sâmbăta și duminica, iar la plata online se oferă anumite reduceri.

Centrul Alpha este amplasat într-o zonă intens circulată, pe strada Careiului nr.67, în parcarea magazinului Practic – Electrocasnice, și dispune de suficiente locuri de parcare chiar lângă spaţiul de testare, persoanele interesate având astfel acces rapid.

Centrul de testare dispune de un punct foarte bine organizat cu cameră de recoltare, grupuri sanitare şi birou unde sunt prelucrate datele. Spațiile sunt dezinfectate din două în două ore și ori de câte ori este necesar. O testare durează maximum 10 minute cu tot cu întocmirea documentelor şi recoltarea probelor.

În acest centru se realizează testări rapide antigen, a căror rezultate vin în 30 de minute, sau testări RT-PCR, unde obținerea rezultatelor durează între 12 și 24 de ore.

Rezultatele sunt comunicate prin SMS şi e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză, nefiind solictat niciun cost suplimentar pentru traducere.

Centrul lucrează cu un laborator acreditat de prestigiu din județul Arad.

Nu este nevoie de programare, persoanele interesate se pot prezenta direct la centrul de testare.

Pensionarii și copiii beneficiază de reduceri de preț.

Testarea COVID este solicitată în cazul călătoriilor, la internarea în anumite spitale sau la accesul în instituții publice. Dacă nu știți de ce fel de test aveți nevoie, specialiștii centrului vă vor da toate detaliile, aceștia fiind la curent în permanență cu toate reglementările M.A.E.

Centrul Alpha efectuează testări şi în deplasare, mai exact, în cazul în care este solicitată o echipă a centrului de testare se deplasează la competiții sportive, evenimente culturale, nunţi şi evenimente private unde este necesară această testare.

Program: Luni – Duminică: 7.30 – 20.00

Telefon: 0785986600

Disponibilitate telefonică: 24/24

Site: www.centrutestare.ro