Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Hoți prinși în județ. Unul a furat un motocultivator și o bicicletă, altul a fugit cu mâna goală

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Petrești au fost sesizați de către un bărbat, de 64 de ani, din Petrești cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi escaladat gardul împrejmuitor al unui imobil din Petrești, și dintr-o anexă ar fi sustras un motocultivator mecanic și o bicicletă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 lei.

La data de 22 februarie, ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiști, aceștia au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Petrești. Față de bărbat s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săuca au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință din localitatea Bercheni, fără a sustrage bunuri.

Ca urmare a forțării sistemului de închidere al ușii de acces în imobil, s-a cauzat un prejudiciu de aproximativ 150 lei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persona bănuită, fiind vorba de un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Ăștia-s doar găinari. Hoții ar trebui căutați altundeva. Știm noi unde, dar unii nu vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.