Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Tatiana, eleva lovită în Ardud, în comă indusă. Este nevoie de ajutorul nostru!

Tatiana, eleva din Ardud accidentată pe trecerea de pietoni, are nevoie de ajutorul nostru. Ea este în comă indusă la un spital din Cluj, cu mâna dreaptă şi degetele rupte. Tatianava avea nevoie de intervenţii chirurgicale pentru a se reface, fiind serios lovită şi la faţă. Apropiaţii au demarat o campanie pentru sprijinirea ei.

Apelul apropiaţilor:

“Tatiana a suferit un accident în data de 09.02.2022 ora 7:00 a fost lovită pe trecerea de pietoni din Orașul Ardud.
În urma accidentului Tatiana se află în comă indusă la spital în Cluj.
Are piciorul drept rupt🥺
Mâna dreaptă și degetele rupte.
Din cauza durerilor mari va rămâne așa o perioadă după care doctorii vor știi când să intervină cu operațiile chirurgicale.
Cel mai probabil Tatiana va avea nevoie de de mai multe intervenții chirurgicale la fața, care s-ar ridica la niște costuri greu sau chiar imposibil de suportat de către părinți.
În cazul în care sunt doritori , care vor să fie alături de Tatiana și de familia ei, o pot face folosind contul de mai jos.
Numărul de cont este al fratelui ei.
Buie Raul Cristian
RO10BRDE310SV74587623100
SV74587623100
Haideți să punem mâna de la mâna să o ajutăm să se facă bine! 🙏

22 comentarii

  1. Analfabetism Răspunde

    Oare cine e analfabetul care nu poate face diferenta intre coma si comuna ? Chiar poti publica asa ceva fara o verificare prealabila? RUSINE!

    • Ph Răspunde

      N-au iștea rușine, iar dacă nu le-ai indicat faptul că TITLUL conține greșeli de autocorrect, ei nu vor depista eroarea.

  2. bigbrother Răspunde

    Asta cu “comuna” deja e prea de tot! Chiar nu vă crapă obrazul mari formatori de opinie ce vă pretindeți? Cum ați luat bac-ul măi la română? Greșeală-greșeală dar nu vă verificați încă o dată când dați drumul la articol?

  3. Crack Răspunde

    Va luati de singurul site care va lasa sa va exprimati frustrarile prin comentarii. Daca vreti ceva mai serios, mai pentru râtul vostru, cautati ca sunt plin.
    Dar cum am zis , va place aici ca nu va simtiti singuri, intrati aici sa va scrieti frustrarile…de altfel cine va mai baga in seama in viata reala.

    • bigbrother Răspunde

      @Crack, tu când semnezi ceva nu verifici să nu ai asemenea greșeli grosolane? Și nu e prima dată. Nu e nici o frustare. Pur și simplu aceasta este nivelul lor și atât își respectă munca proprie. E treabă de imagine și de respect.

      • Analfabetism Răspunde

        Absolut de acord bigbrother, saracul Crack mai bine taceai – filozof ramaneai- nu prea stii ce vorbesti, mi-e si mila de tine dar si sila . Esti un rebut al societatii irecuperabil din pacate.

  4. Mda Răspunde

    Deci,nu stiu cum este sistemul sanitar in RO, dar sunt surprins ca trebuie sa ceara ajutor pentru operatii si restul sa se faca bine. Nu este gratis asa ceva?…sau nu plateste asigurarea nemernicului?
    Daca nici una,nici alta ..si trebuie cersit bani pentru asa ceva, va zic din suflet ca Romania este o tara foarte de cacat, o urasc si nu as dorii sa traiesc in ea.

    • Mulți, dar proști! Răspunde

      @mda: Stai liniștit, nici noi nu vrem să stai în România! Nici în vizită să nu mai vii!
      Așa oameni de căcat ca tine mai bine să se care și să uite că au trecut vreodată pe aici!
      Cacu-mă-n gura ta de prost!

      • Mda Răspunde

        Pisatule, daca te.as intalni pe strada ti-as pune o peruca si la produs cu tine,pizzdo.
        Esti tare in clanta , saracule.

        • Mulți, dar proști Răspunde

          Dacă te-ai întâlni cu mine pe stradă, ai lăsa capul jos și ai merge mai departe, mwistule, că dacă ai îndrăzni să ridici privirea ar fi ultimul lucru pe care l-ai vedea o vreme!
          La curva de mă-ta poți să îi vorbești așa, voi cu ochi!

  5. ... Răspunde

    @Mda, să-ți dau un exemplu din familie de la mine. Caz de accident domestic, copil minor sub 14 ani se lovește la cap. Nu-i grav, în primă fază nu se pune problema spitalizării. Începe în timp să aibă crize pseudoepileptice inclusiv la școală. Deci cam neplăcut, nu? Mergi la doctor de familie că așa trebuie după care la neurolog care trimite copilul la CT. Răspuns la CT este să așteptăm 6 luni că acum nu sunt fonduri! Păi doctorul cum să pună diagnosticul fără CT? La care familia scoate frumos din buzunar cam 100 €, atâta costa în RON CT-ul și în 10 minute copilul e băgat la aparat! Asta e sistemul românesc! Te miri că se moare pe capete și nu numai din cauza pandemiei? Acum copilul e mult mai bine dar cred că medicii cu care am intrat atunci în contact mă țin minte o viață întreagă la ce discuție contondentă am avut cu ei.

    • vasile Răspunde

      Si in alte tari (mai populare) tot asa e, dar nu prea conteaza nu ? Important e sa ne plangem. Nu contest necazul familiei (descris de tine), dar cand e ceva serios scoti 100 euro si platesti taxa de urgenta, daca nu ai banii, ca parinte faci pe dracu in patru. Dar hei ! hai sa ne plangem aici ca am platit 100 euro taxa si intre timp bagam si sotul si sotia un pachet de tigari pe zi. 20lei x 30 zile x 2 parinti. Aici nu ne plangem ? Az a romaniaba!

      • ... Răspunde

        Pentru cultura ta nu e nici o taxă de urgență. Atâta costă și punct. Să nu cumva să crezi că m-am dus la spital ci la privat. de aia m-a costat. La spital dacă așteptam nici acum nu aveam CT-ul făcut! Dacă mi se reține contribuția și de fiecare dată sunt astfel faultat de ce nu am posibilitatea să nu mai plătesc? Pentru că de fapt de fiecare dată sunt servit numai contra cost! Așa e și la analize. Nu vreau să-ți povestesc cum se procedează pe șest cu toate astea. Dacă cunoșteam pe cineva se găsea un loc liber și pentru CT. Mai rău ca la un târg. Nu este normal și pe asemenea lucruri se ducea sănătatea dracului. Eu nu-i pot felicita pentru ce fac pe pandemie pentru că îi cunosc pe mulți prea bine. Nu cred că s-a schimbat ceva în capul lor. În vest te servește, te tratează și la final îți face factura. Apoi că cine achită (în cazul fetei clar asiguratorul celui care a cauzat accidentul) deja pe tine nu te mai interesează! Nu bolnavul este de vină! Ceva compasiunea dragilor eroi! Hyppocrate vă caută asiduu să vă tragă de ureche!

        • vasile Răspunde

          Te rog sa termini cu frustrarile, daca nu iti place nu te tine nimeni fortat, poti sa mergin SUA sa vezi acolo cat te costa CT-ul, sau poti sa mergi in Ungaria ca e mai aproape sa vezi ca si pe acolo se plateste.Daca vrei gratuit mergi la medicul de familie si iti da bilet de trimitere, faci programare astepti 6 luni. AIA E ! Nu iti convine ? Te rog sa nu iti mai plangi de mila si sa iti iei soarta in maini si sa emigrezi unde e totul lapte si miere. E plia lumea de astia ca tine care se plang non stop:
          Daca nu le dai.. de ce nu le dai, daca le dai ca irosesti banii. Hai sictir

          • Mda

            Esti in lumea ta mai Vasâcā, tari mai “populare” ..ce vrei sa zici?…poate in “republici populare” este varza, dar in vest te asigur ca te trateaza cum trebuie,plus urgentele sunt urgente..nu amanari ca in RO. Si cand zic vest, nu ma refer la HUNIA,vestul incepe de la austrieci.

          • ...

            @Vasile frustratule! În momentul în care eu plătesc asigurările de sănătate și conform legii copilul meu are nevoi fiind internat de urgență la spital de tratament medical am pretenția să fie servit. Punct. Bine că nu mi-au cerut să-i achit cheltuielile de cazare și mâncare de la spital! Și te rog nu compara România cu SUA că acolo acest sistem de asigurări de sănătate pur și simplu este desființat! Acolo pentru orice trebuie să plătești.
            În accepțiunea mea dacă eu plătesc asigurările de sănătate obligatoriu și statul când am nevoie mă refuză constant aia se cheamă furt, deturnare de fonduri, delapidare, tot ce vrei. Bine că pentru sedii mari și fel de fel de prostii se găsesc fonduri! Mare gaură mai ești!!!

      • Hat Răspunde

        Scoți bani din buzunar daca îi ai…doar că au fost cazuri în țară când oamenii și-au luat pe banii lor medicamentele in spital . Asta e normal? Păi pt ce p*** mai plătești asigurare medicală? Ăsta e stat bananier ! Numa cu șpagă și mită peste tot… Pt ce credeți că pleacă lumea din țara asta ? De bine ce e ?

  6. Mulți, dar proști! Răspunde

    Nu are nicio legătură asigurarea medicală obligatorie cu victimele accidentelor!
    În caz de accident, plătește asigurarea RCA a făptuitorului!
    În acest caz, asigurarea va plăti, dar când … nu se știe! Până atunci, plătește familia urmând să se constituie parte civilă în instanță pentru recuperarea prejudiciului!
    Pariu că dobitocul a fost asigurat la shitty (City)!

  7. A Răspunde

    Ce prosti sunteti. Ardud e oras nu comuna.

    • bigbrother Răspunde

      Nu știi bine! Nu vezi că scrie prin ziar că e “comună indusă”? Nu știu ce e aia dar sigur așa este dacă așa scrie aici! Dar atunci nu mai știu care e starea fetei accidentate dacă titlul se referă la felul de organizare și denumirea exactă a UAT Ardud!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.