Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un oligarh rus cu afaceri în Satu Mare îi cere lui Putin oprirea războiului

Un oligarh rus cu afaceri în Satu Mare îi cere lui Putin oprirea războiului din Ucraina. Miliardarul Oleg Deripaska, acţionat al firmei Strabag, care construieşte podul peste Someş din zona ştrandului, cere încetarea conflictului.

Potrivit Digi 24, Oleg Deripaska are o postare pe rețeaua Telegram prin care îndeamnă la începerea negocierilor de pace „cât mai repede posibil”.

„Pacea este foarte importantă”, spune Deripaska.

Lunea trecută, Deripaska se arăta încrezător că nu va exista un război între Ucraina și Rusia. El s-a alăturat mai multor miliardari ruşi cu afaceri în Europa care solicită încetarea războiului.

Potrivit presei, Oleg Deripaska are o avere estimată la șapte miliarde de dolari, dar afacerile lui au început să aibă de suferit după ce multe state au impus restricţii Rusiei.

Oleg Deripaska este unul dintre acţionarii firmei Strabag, alături de grupul Raiffeisen/UNIQA si Haselsteiner.
Strabag este una dintre cele mai puternice firme de construcţii, cu sediul pirncipal în Austria. Compania deţine acţiuni la mai multe firme din România.

Strabag a câştigat contractul de construire a podului din zona Şotrandului, valoarea totală a contractului fiind de 141.643.292,84 lei fără TVA.

3 comentarii

  1. Amfosts-omfi Răspunde

    Măsurile care au lovit portofelul împuțiților de oligarhi își fac efectul.

  2. Pavel Mihai Răspunde

    Atentie : In Satu Mare lucreaza STRABAG la pod si ARL-PROPIETATE a grupului STRABAG la itretinerea stazilor pe o perioada DE PATRU ANI! Licitatia de la ,,intretinere drumuri in municipiul SM” a fost trucata-aranjata si cu sprijinul AUTORITATII contractante. Daca nu credeti, pot sa va pun documente justificativa la dispozitie! Firmele satmarene NU au fost bune pentru a lucra in Satu Mare, ele sunt bune doar la plata taxelor si impozitelor aberante!

  3. zelenac radu Răspunde

    Fake news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.