Ultima actualizare: azi, 21:59

Publicitate

2022, în pas cu stilul Altora

Chiar dacă aparent sunt simple, borsetele au fost create pentru a înlocui eficient nevoia unei genți sau a unui rucsac, iar inițiativa Altora este aceea de a crea o borsetă pentru toate gusturile și stilurile.

Reinventează-ți stilul de viață și alege să porți în fiecare zi, una dintre borsetele Altora. Designul borsetelor vor depăși tendințele ținutelor, astfel încât să te poți bucura de aceste accesorii și în anii următori. Alege să-ți accesorizezi ținutele din 2022 cu articolele potrivite și vei arăta și simți mai încrezător, dominând tendințele street style.

Dacă stilul tău reprezentativ este unul casual, borseta Black on Black, reprezintă alegerea clasică, care cu siguranță nu se va demoda niciodată. Completează-ți ținuta de festival cu o borsetă Vintage și pătrunde în lumea retro, alături de o coafură neconformistă. Sparge monotonia ținutelor, purtând piese vestimentare oversize, accesorizate cu borseta Wine și obține acel plus necesar pentru un styling demențial. Hai la RioTabak să îți alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine!

Creionează-ți outfit-uri mișto memorabile și ține cont că nu orice borsetă basic se potrivește, este nevoie de borsetele Altora, deoarece ale altora mereu au fost mai bune.

Fii stylish și oferă-ți un mic răsfăț cu borsetele Altora. Don’t try Altora because “Others’ are better”, poartă borsetele Altora și păstrează-ți stilul emblematic, pentru a-ți crea o imagine unică în cercul tău de prieteni.

Unde se află magazinele RioTabak:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.