Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Banane cu pesticide la Kaufland Satu Mare

În magazinele Kaufland s-au descoperit valori care depășesc limita admisă de reziduuri de pesticide. Astfel, bananele din Kaufland Satu Mare au fost retrase de la comercializare.

Yellow Fresh Fruits SRL a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți cu motivul depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide, produsele fiind comercializate în perioada: 13.03.2022 – 17.03.2022.

”Ne cerem scuze pentru inconveniențele create! Pentru informații suplimentare, puteți contacta Yellow Fresh Fruits SRL, la telefon +40 742.355.060 sau la adresa: strada Depozit Log Centrer Timișoara, nr. 636 localitatea Remetea Mare, județul Timiș”, au precizat cei de la Kaufland.

Deținătorilor produsului le este recomandat evitarea consumului. Aceștia pot să returneze produsul în magazinele Kaufland din Satu Mare până în data de 01.04.2022, urmând să le fie restituită contravaloarea lor, pe baza bonului fiscal.

 

9 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Măcar erau comercializate ca și produse bio??? A se vedea în acest sens cazul cu avocado bio. În locul autorităților care dorm în papuci le-aș f@te o amendă că mai bine închid afacerea lor, excroci!!! Vă dați seama câte au fost consumate deja și posibil/probabil de copiii mici, gravide sau persoane bolnave cu dietă specială????

  2. cris Răspunde

    Serios ? In perioada 13.03.2022 – 17.03.2022 ?
    Azi este 26.03.2022 . Au fost consumate demult. Cine cumpara banane ca sa le consume dupa 9 zile ?
    Nu credeti ca aceste analize ar fi normal sa fie facute inainte de a comercializa orice produs alimentar ?
    Pardon ! Am scris ” ar fi normal ” ? Mea culpa ! Este ceva normal la noi ?

  3. Bonita Răspunde

    Ne cerem scuze că le’ati consumat. Ghinion.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Vezi că ai uitat să spui că în capul comercianților ei au impresia că nu au absolut nici o vină. Într-o țară normală ce ar fi călăriți de autorități!!! Dar cum noi trăim într-o colonie de bantustan….😱😱🤔😲🥴💩💩🤮

  4. Gheorghe Răspunde

    Doar nu credeti ca numai kauflandul vinde produse cu otravuri?Da de unde,toate produsele care se vand sunt tratate cu ceva daunator,inclusiv cablurile electricede la drexy sunt tratate cu produse care dauneaza sanatatii.Acum au inceput sa gaseasca in sangele uman particule infime de plastic!!Cand sunt banane ieftine la kaufland toti buticarasii de cartier merg si cumpara cu sutele fe kile de la ei si vand mai departe la pret mai mare,deci produsele s-au halit de mult.Unii sar in sus de grija sanatatii ca magazinul vine asa produse dar ei fumeaza cate un pachet,doua de tigari de ucraina sau facute din te miri ce de coloratii din piata somes si nu numai ori beau la bodega din cartier tot felul de ozn-uri(o zeama neidentificata) sau baga la salam,pateu si preparate de la unicarm,la greu.Aia nu-i important?Credeti ca producatorul care vinde mere sau orice fructe pe piata nu le stropeste,mergi si vezi fructele ca desenate parca sunt facute la imprimanta 3D.Inclusiv la cartofii din piata o sa se gaseasca otrava.La auchan,carrefour,lidl si altele vand aceleasi produse cu otravuri.Daca organele de control si-ar face treaba in mod constant si cu responsabilitate ati vedea ca si celelalte magazine au hibele lor.

  5. Ares Răspunde

    Dupa ce am mancat asa ceva, nu e suficient. Pana la urma kaufland trebuia sa isi asume raspunderea pentru ce a bagat la comercializare. Ce masuri s-au luat pentru descurajarea comercializari unor produse neconforme/ toxice pe viitor?

  6. Romica Răspunde

    Romania minunata accepta din Turcia fructe si legume cu cea mai inalta concentratie de pesticide!
    Cum s-au imbogatit de pe urma vaccinuirlor , asa se imbogatesc si cu falsificarea acestor documente…
    Doar ca cei care ar trebuii sa ne vegheze de astfel de nenoriciri alimentare sunt cei mai CORUPTI
    ar trebuii condamnati la inchisoare si pus sechestru pe averea lor !

    • Ursula Răspunde

      Stai tu linistit ca si cele venite din mue sunt pline de pesticide. dar pentru ca sunt din mue nu ai voie sa faci gargara, sisunt bune de consumat pentru pulimea din ro. groapa de gunoi a europei. vitamine. mEU ati vrut, mUE ati luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.