Ultima actualizare: ieri, 21:31

Locale

Benzinăria din Beiuș care a provocat isterie națională, închisă pentru o lună

Benzinăria din Beiuș a fost închisă pentru o perioadă de 30 de zile de către inspectorii ANAF. Reprezentanții benzinăriei au fixat un preț la pompă de 11 lei, provocând o isterie națională.

Sancţiunea a fost dispusă ca măsură complementară pe lângă amenda de câte 50.000 lei pe care firma Desira Impex SRL o a primit-o pentru fiecare dintre cele patru staţii de combustibil pe care le deţine, conform Știripesurse.ro.

Potrivit proceselor verbale de sancţionare întocmite de inspectorii Antifraudă ai ANAF care au efectuat controlul la firma Desira Impex, societatea nu a fost sancţionată pentru speculă, aşa cum i s-a imputat după incidentul din 9 martie, informează ObservatorulBv.

Din documente reiese că, pe de o parte, firma a primit un avertisment pentru că la una dintre staţiile de combustibil s-a găsit o diferenţă de 130 lei între sumele încasate şi cele înregistrate în casa de marcat.

2 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Foarte bine. Inchisa de tot ar trebui. Am auzit ca ii mai ieftina benzina in Ungaria. II adevarat?

    • UnUSR PLUS (căcat) Răspunde

      Foarte adevărat… Ungaria are președinte și guvern nu că la noi ei au plafonat prețul la benzină și motorină… Au spus că pe vreme de criza oamenii au nevoie de ajutor….. Apropo cu închisul stației din Beiuș îi vrăjeală oare cum gândește că prețul a explodat dar nu a scăzut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.