Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Biletele de tren se scumpesc cu 20%

Guvernul a aprobat vineri bugetul CFR Călători, companie care a solicitat creşterea cu 20% a tarifelor pentru bilete de la 1 iulie, a anunţat pe Facebook ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„Guvernul a aprobat astăzi bugetul CFR Călători. Compania CFR Călători a solicitat creşterea tarifelor pentru bilete de la 1 iulie 2022! Mai exact: o majorare cu 20%, după 9 ani în care nu s-a operat vreo modificare de preţ. Vorbim de prima actualizare de tarife din 2013 încoace, în condiţiile în care preţurile la carburanţi şi energie electrică au crescut constant!”, a scris Grindeanu.

El a menţionat că demersul aparţine conducerii CFR Călători care îşi asumă această solicitare necesară pentru investiţii şi pentru mentenanţă.

„Suntem conştienţi de necesitatea unor investiţii continue în infrastructura feroviară, iar CFR Călători este printre principalii beneficiari ai finanţărilor prin PNRR. Voi urmări îndeaproape implementarea proiectelor pentru modernizarea materialului rulant şi pentru achiziţia de material nou”, a mai spus Grindeanu.

Sursa: Digi24

6 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Da sigur. Asta ne mai trebe. Si asa viteza medie ii de 40 km/h. si plin de tigani in trenuri. Asa ne incurajeaza sa lasam masina acasa? Vai s-amar de tara asta bananiera. Tara asta ii cauza pierduta

  2. Dina Răspunde

    3.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  3. Angel Răspunde

    Si conditiile se vor diminua cu -80%?
    CFR=pubela

  4. Unio Răspunde

    Se doreste falimentarea intentionata a CFR. E una din putinele companii de stat ramase necumparata pe bani marunti si valorificata de 1000 de ori valoarea de achizitie. CUm e UNIO de exemplu, cumparat cu 300.000 euro si vandut pe bucati cu sute de milioane de euro.

  5. ciprian Răspunde

    Scumpiti-le cu 100% ca și asa sunt goale trenurile, din iulie o sa fie mecanicul și controlorul, iar dacă tot venii vorba inecrcati sa scapati de WC-urile astea ambulante care intarzie cu orele , caci suntem de ani de zile in UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.