Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Centuri ocolitoare pentru două orașe din Satu Mare. A fost semnat protocolul cu CNAIR

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat luni că au mai fost semnate alte şase protocoale de colaborare între CNAIR şi autorităţile locale, inclusiv cu două primării din județul Satu Mare.

,,Au fost semnate încă 6 protocoale de colaborare între CNAIR şi autorităţile locale! Continuăm astfel procesul de descentralizare pentru derularea mai eficientă a unor obiective importante pentru dezvoltarea zonală”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.

El a prezentat şi proiectele care sunt avute în vedere prin aceste protocoale. Printre aceste proiecte se numără și variantele de ocolire ale orașelor Negrești-Oaș și Ardud.

,,Protocoalele semnate astăzi vor contribui la realizarearea următoarelor proiecte: – Varianta de ocolire Ardud, judeţul Satu Mare, – Varianta de ocolire Bocşa, judeţul Caraş-Severin, – Varianta de ocolire Corabia, judeţul Olt, – Varianta de ocolire Flămânzi, judeţul Botoşani, – Varianta de ocolire Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, – Modernizarea DN 14B şi construcţia unor poduri noi peste CF M200 la Teiuş şi CF M300 la Crăciunel, judeţul Alba.

Vom continua să lucrăm împreună cu autorităţile locale pentru derularea unor obiective de importanţă regională. Consider că este o abordare mai eficientă, deoarece autorităţile locale ştiu mult mai bine realităţile zonei. Această abordare vizează nu doar obiectivele CNAIR ci şi alte obiective de infrastructură derulate de exemplu de CFR, unde unele gări au nevoie de reabilitări urgente”, a declarat ministrul Transporturilor.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Scăpăm de oșenime?
    “Negrești Oaș – județul Maramureș”

    • România reală Răspunde

      Cine stie, vorba lui Fernea, poate ii cedam chiar vecinilor de la nord? Niste impuscaturi la ei oricum nu conteaza. Tot timpul sesizez ca osenii se pozeaza peste tot ca ar fi maramureseni cu toate ca niciodata nu au fost. Pai s-ar putea face pachet si sa-i fericeasca pe altii cu aerele lor.

    • H&R Răspunde

      @H&R fals
      Cleptomania este mai contagioasa decat covid 19

  2. Profu Răspunde

    Ce bine imi pare ca zona oasului va apartine de Maramures,am scapat de prostimea judetului.
    Sa fie Intr-un ceas bun!!!

    • Clar Răspunde

      Noroc cu osenii ca mai vedeti si voi ceva divers decat cu ce sunteti obisnuiti…saracie.

      • România reală Răspunde

        Daaaa. Ca bani aruncati fara folos pe geam in frunte cu leii de gips de la intrare sau Mona Lisa reprodusa la scara 1-1 in living. Case-cetati ca sa ne falim ca cine suntem moi dar care stau cu anii goi. Apoi dorm in spate cu animalele in anexa ca pe vremuri.

  3. Kapa Răspunde

    Numa cine a stat într-un compartiment de tren cu oșeni știe ce hram poartă(putoare de te doare).

  4. P&S Răspunde

    Saracilor la munca nu la barfa, poate asa mai mancati si voi ceva subnutritilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.