Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Covid-ul a răpus peste 800 de sătmăreni în doi ani! Peste 31.000 de infectaţi

Covid-ul a răpus peste 800 de sătmăreni în doi ani! Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 31760 îmbolnăviri și 822 decese cauzate de coronavirus, arată datele Instituţiei Prefectului.

În ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat cazuri noi de îmbolnăvire și nu s-au înregistrat decese.
Până în prezent au fost efectuate 260878 teste, din care 285 realizate în cursul zilei precedente ( 103 teste RT–PCR și 182 teste rapide antigen).
La nivelul județului Satu Mare, în data de 13 martie 2022, se află 375 persoane isolate la domiciliu/locatia declarata și 20 de persoane internate in unitati sanitare.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 13 martie 2022
– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 10, din care 0 cu prima doză și 0 cu doza booster (de consolidare).
– numărul total de persoane vaccinate: 133115.

25 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Matematic 0.2% din populatia satmarului au murit in doi ani de covid. 0.1% pe an. Din care cel putin jumate au fost oameni cu varste foarte inaintate si multiple comorbiditati care ar fi murit fara covid , dar pt ca au avut covid au fost trecut ca si cum covidul a fost principala cauza a decesului. Statisticile astea demonstreaza ca lumea s-a agitat degeaba, asa cum o fac acuma cu razboiul din Ucraina. Aceiasi panicati , alte motive! Important e ca am scapat de vrajeala asta cu covidu si vaccinul miraculos care s-a dovedit a fi apa de ploaie

    • alecu Răspunde

      Mie mi-e teama ca inca n-m scapat de vrajeala…IQ-ul e in continua scadere…

    • Dr Răspunde

      Nu matematic ci real s-a infectat mare majoritate din oameni, virusul si-a facut treaba, complicatiile degenerative si alte probleme de sanatate vin mai tarziu.

      • Joker Răspunde

        8 din 10 prieteni in jur de 40 ani nu se simt bine nici acum dupa 1 an de la trecerea usoara prin boala.

      • Dr. Maus Răspunde

        Ai fost rugat frumos să nu mai folosești numele ăsta pentru că vrei să induci în eroare intenționat oamenii. Totuși dacă tot suntem la capitolul afirmații de unde le-ai scos pe astea? Ceva scobitură din nas? Că prea ușor arunci axiome din astea de ale tale fără fond și fără dovezi!

        • ... Răspunde

          Long-haul COVID-19 patients face many health threats — including a higher chance of dying — up to 6 months after they catch the virus, according to a massive study published in the journal Nature.

          A second study, released by the CDC on Friday, also found lingering symptoms months later among COVID-19 patients who originally had mild symptoms.

          For the Nature study, researchers examined more than 87,000 COVID-19 patients and nearly 5 million control patients in a federal database. They found COVID-19 patients had a 59% higher risk of death up to 6 months after infection, compared to non-infected people.

          • ...

            Te rog postează tâmpeniile tale măcar sub numele tău. Și parcă era vorba că limba sub care se postează este cea oficială, adică româna, nu? Dealtfel nu văd nici un autor acolo decât un text care putea fi scris de absolut oricine. Apoi dacă tu te bazezi pe revista Nature e clar că ce nivel de cunoștințe ai. Dă bine, îți convine conținutul deci musai să fie adevărat? Asta nici măcar studiu nu este ci doar niște presupuneri vagi. Și fără supărare am ieșit din era când toată lumea dă cu presupusul. Dulă doi ani vii cu așa ceva? Studiu vreau să văd făcut de medici nu aiureli din astea. Mai bine nici cu copiai @Dr că deja ești penibil! Faza asta ține la analfabeți funcțională morcoviști eventual la copiii de grădiniță care se sperie la comandă.

    • @AziNu Răspunde

      Lasa tu matematica, belitule, mie mi-a murit un bun prieten, sprijin de nâdejde mie si pt multi altii, tanăr si sânătos, nimic nu-l mai aduce înapoi, a lăsat un gol imens chiar la nivel national, fiind un om important in viata sportiva si sociala.
      De ăstia ca tine vine să borăsc, mai bine crapai tu.

      • Dr. Maus Răspunde

        Belitule, vezi ca ti-am facut rost peste rand de o programare la consult medical la psihiatrie! Vezi sa nu fentezi!

      • abc Răspunde

        @Mirela, te mănâncă tare și nu te ajută nimeni? Nu ai loc de celălalt, troll cu fixuri?

  2. ... Răspunde

    Acest articol a fost scris ante omicron. Nu știu de ce vii cu articole copiate și irelevante pentru situația actuală. Dar în mod interesant dacă eu vreau să copiez un link fără să scriu text propriu nu sunt lăsat. Deci e clar cine ești trollule.

    • Glumetul Răspunde

      Troll ești tu, belitus maximus. Ai explicatii pseudo la orice. Vedem peste 2-3 ani cum te simti.

    • Dr Răspunde

      Ce, tu ai facut Omicron, sau cele dinainte, oricum sunt distructive, virusi care nu fac nici o simptoma, omoara peste cativa ani : Hepatita C, HPV,HiV, ba acum s-a gasit ca si
      amaritul de herpes face probleme peste 10-20 ani.

    • De aici ințelege cine vrea, sau poate... Răspunde

      Many long-term COVID-19 effects still unknown
      Much is still unknown about how COVID-19 will affect people over time, but research is ongoing. Researchers recommend that doctors closely monitor people who have had COVID-19 to see how their organs are functioning after recovery.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        De aici tu ai prioceput că trebui musai să treci la combatere și în cazul meu. Acum întrebarea este că de ce dar nu am pretenția să primesc și răspunsul adecvat?

  3. @... proaste Răspunde

    Citeste tu articole mai noi, sunt mai de speriat ca cele vechi. Crezi ca virusul a fost creat ca sa termine cu doar 800 de oameni?
    Mai bine incepi sa faci niscai investigatii medicale…

    • ... Răspunde

      De ce să fac investigații medicale eu când avem aici un medic dovedit nemedic troll autoproclamat și care nici după trei luni nu mi-a răspuns la niste întrebări foarte simple? Pentru că dacă chiar este medic în 10 secunde mi-ar răspunde la întrebare! Deci nu mă provoca și găsește-ți menire mai cu folos.

  4. ... Răspunde

    Către voi toți care nu puteți dormi nici după doi ani de grija covidului! Că văd că postați și cu noaptea în cap! Nu credeți că ajunge? Nu credeți că oricum pe nimeni nu mai interesează? Aveți așa o plăerea sado-maso orgasmică când tot scrieți aceleași fixuri? Cunoașteți voi puvestea cu ăla care tot țipa că vine lupul???? Covidul să vă halească bolnavilor!

    • Mirela Răspunde

      Nu intereseaza pe tine, leprâ, sunt 40 de copii la terapie intensiva.

      • ... Răspunde

        @Mirela.Cum scrii și ce spui te autodefinește. Copiii au multe alte boli pe care le omiți să le spui și au ajuns în halul că sunt foarte bolnavi datorită muncii voastre asidue. Faceți-vă meseria cum trebuie și va dispărea sau se va diminua semnificativ mortalitatea covid. Știi tu foarte bine de ce spun asta. Avem mortalitate demnă de Congo sau Burundi! Ca să nu mai vorbesc că suntem campioni la mortalitatea infantilă din spitale în Europa și asta fără nici o legătură cu covidul! Nu mă provoca că încep să dau cazuri concrete!

  5. AziNu Răspunde

    O disparut oficial pandemia. Adica si autoritatile si-au bagat piciorul in ea . De neimportanta ce e ! Si totusi exista inca victime ale pandemiei: disperatii astia care nu pot dormi inca de teama virusului. Scrie in titlu ca au murit 800 de oameni! Marea majoritate de batranete, se stie! Ati ramas uimiti voi astia care va hraniti cu frica si vaccin. Ati crezut ca au murit cu miile sau zecile de mii. Voi credeci si acuma ca e pandemie si se moare pe capete. V-ati blocat la stirile alea din china unde zicea ca pica oameni secereati pe strada. Bravo morcovistilor. Acuma stati la coada la ulei si motorina

  6. Morcovescu Răspunde

    Așa, așa! Mai băgați știri din astea că îmi place să-mi fie frică! Nu are sens dar asta e! Tâmpitoceras maximus ce sunt!🤔😱😲🥴🤮💩💩💩😭😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.