Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Elevă din Satu Mare, invitată în Statele Unite. Alături de elevi remarcabili din întreaga lume

În această vară, Oiegaș Antonia Maria din Satu Mare, elevă a liceului teoretic german “Johann Ettinger”, se va alătura elevilor de liceu remarcabili din întreaga lume pentru a lua parte la o experiență unică de dezvoltare academică și orientată spre carieră, Conferința Global Young Leaders, care va avea loc în această vară în Washington DC, respectiv New York City.

Conferința Global Young Leaders, cunoscută și sub numele de GYLC, face parte din familia de programe Envision by Worldstrides (www.envisionexperience.com) care le permite studenților să-și exploreze interesele și să experimenteze învățarea dincolo de clasă.

Antonia a fost invitată să participe la conferință și a primit scrisoarea de nominalizare în luna decembrie 2021. Pe lângă faptul că este o elevă conștiincioasa, Antonia este un fotograf talentat, scenaristă în devenire, dresor de câini și activistă civică. Ea este absolventă a programului YES! Camp, un program sponsorizat și finanțat de ambasada statelor unite a Americii din România, și organizat de absolvenții programului de schimb de experiență Flex. Ea a avut multe pasiuni de-a lungul anilor, dar spune că se gândește constant la viitorul ei și aspiră să meargă la o universitate în State, planificarea viitorului fiind prioritatea ei numărul unu.

„În calitate de alumnă Envision, sunt încântată ca Antonia să întâlnească, să lucreze și să colaboreze cu alți studenți aspiranți din toată țara și din întreaga lume”, a declarat Amanda Freitag Thomas, SVP Envision. „Partea mea preferată a participării la acest program Envision a fost să fiu alături de studenți motivați într-un mediu conceput pentru a ne ajuta să ne provocăm presupunerile, să cunoaștem oameni noi și să creștem. Crearea aceluiași mediu de învățare este un accent central pentru toate programele noastre. La GYLC, studenții își construiesc încrederea și abilitățile necesare pentru a excela la facultate și pe viitor la locul de muncă. Ei învață să se adapteze și să comunice în situații noi, noilor provocări și cu oameni noi, care, având în vedere cât de rapid se schimbă lumea datorită tehnologiei și inovației, sunt abilități esențiale pentru succes.”

De peste 35 de ani, Envision by Worldstrides le-a împuternicit studenților extraordinari să devină cei mai buni ei înșiși prin programe care le permit să-și descopere pasiunea, să exploreze o carieră și să aibă un impact pozitiv asupra lumii lor. În 2018, Envision a devenit parte a familiei Worldstrides. cel mai mare furnizor de călătorii și experiențe educaționale din Statele Unite, Worldstrides lucrează cu peste 50.000 de educatori în fiecare an pentru a ajuta peste 550.000 de studenți să vadă lumea prin moduri noi, cu oameni noi.

Un comentariu

  1. sandra Răspunde

    Felicitari !Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.