Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Accident în Carei. O mașină s-a oprit într-o benzinărie. Țeavă de gaze afectată

ACTUALIZARE. O șoferiță, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital după accidentul din Carei. O mașină s-a oprit într-o benzinărie, iar o țeavă de gaze a fost afectată.

Ce spun pompierii:

Astăzi, în jurul orei 12:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru asigurarea zonei, în urma producerii unui accident rutier, pe B-dul 25 Octombrie, din municipiul Carei.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, un autoturism a ricoșat într-o conductă de gaz aceasta fiind avariată.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și nouă subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanța SMURD cu echipaj de prim-ajutor. Ajunși la fața locului, pompierii au asigurat măsurile PSI.

Din accidentul rutier au rezultat trei victime, o victimă (de sex feminin, în vârsta de 47 de ani) a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Municipal Carei, celelalte două victime au refuzat transportul la spital.

Știrea inițială:

Un accident rutier a avut loc, în această dimineață, în municipiul Carei. Două autoturisme s-au ciocnit în stația de carburanți de la ieșirea din Carei spre Oradea, informează Buletin de Carei.

Potrivit sursei citate, a fost afectată conducta de gaz. S-a intervenit de urgență pentru închiderea robinetului de către societatea de furnizare a gazului.

La fața locului au ajuns echipaje de poliție, pompieri și SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.