Ultima actualizare: azi, 22:22

Locale

FOTO. Controale la zeci de benzinării din Satu Mare. S-au dat amenzi de peste 150.000 lei

Zeci de benzinării din județul Satu Mare au fost verificate, în ultimele două săptămâni, de inspectorii Gărzii de Mediu. În urma controalelor au fost aplicate zeci de amenzi în valoare totală de peste 150.000 de lei.

Începând cu data de 11.03.2022, Comisariatul Județean Satu Mare a desfășurat un controlul tematic la operatorii stațiilor de carburanți din județul Satu Mare, pentru a verifica reglementarea și respectarea actelor de reglementare ale acestora din punct de vedere al protecției mediului, existența monitorizărilor privind emisiile specifice de la instalațiile de alimentare cu benzina, gestionarea deșeurilor, inclusiv a celor periculoase de la nivelul stațiilor, starea generala de salubrizare, de întreținere a suprafețelor, a rigolelor de scurgere a apelor din precipitații.

Au fost verificate un număr de 43 stații pentru desfacerea produselor, identificându-se în principal neconformități minore, cu unele excepții privind lipsa autorizațiilor de mediu. Au fost aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale, 16 avertismente și 9 amenzi, în cuantum total de 155.000 lei și au fost impuse măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate.

Sursa: Garda de Mediu Satu Mare

6 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Si dupa controale cresc preturile zilnic ca sa isi scoata amenzile asta chiar daca pretul bariluli mai si scade. Noroc ca nu e campanie agricola.

  2. K9 Răspunde

    Masina hibrid nu e asa afectata de cresteri si noroc ca benzina ii mai ieftina.

  3. Nagasaky Răspunde

    Foarte bine! Sa dea amenzi. Oamenii trebuie respectati nu jecmaniti in tara asta.

    • altu fără bmw Răspunde

      Care amendă se întoarce în preț. Așa că ce am rezolvat? Ungurii, nu că i-aș simpatiza, din start înainte de explozia prețurilor au blocat prețul la carburanți plus la alimente de bază.

  4. m Răspunde

    Sunt sancțiuni precum cele în urma creșterii prețurilor?Vă mai amintiți Benzinăria Mol din Satu Mare închisă pentru 30 de zile?I s-a ridicat interdicția în doar 2 zile!!!!!Mergeți la ieșirea din Satu mare și-o vedeți în splendoare celor 8 lei și ceva pe litru>>>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.