Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. De 8 Martie, refugiatele din Ucraina au fost întâmpinate cu flori în vama Petea

De 8 Martie, refugiatele din Ucraina au fost întâmpinate cu flori în vama Petea. Uniți în fapte bune, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, și-au propus să le ofere doamnelor și domnișoarelor care trec prin punctul de frontieră Petea o altfel de amintire a zilei de azi.

,,În ziua în care le sărbătorim pe cele care ne sunt mame, soții, fiice sau bunici, ne-am gândit la cele care tranzitează România. Pentru ele am înlocuit azi mirosul florii proaspete, cu mirosul pregnant al lavandei. Am pus, pe lângă firul de trandafir, și un săculeț de lavandă, ca să ducă cu domniile lor nu doar mirosul plăcut al lavandei, ci și întreaga noastră compasiune și solidaritate. În spatele lacrimilor am văzut răsărind speranța. Tuturor doamnelor și domnișoarelor le dorim să găsească puterea de a depăși greutățile, și bineînțeles bucuria zâmbetului”.

Și refugiatele care au trecut astăzi prin Vama Urziceni au avut parte de o surpriză.

4 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Fain gest…..Dar ati observat ce masini de lux au ucrainienii? Sau m-i se pare mie? Si zic ca Ucraina ii saraca…

    • Anonim Răspunde

      Suntem săraci ,nu avem conducători buni ,nu am ales bine .

    • comentator Răspunde

      @Mihaita, te rog constata si tu ca ce fain a intrat Ucraina in Schengen cu ocazia asta! Dur este ca cei saraci au cam ramas acolo ca nu au unde merge. Numei smecherasii astia care si pana acum se descurcau ba cu ceva contrabanda, ba cu alte ilegalitati aia au fugit la neamurile lor inventate de prin vest. Dar asta nu observa nimeni, ziarele sunt pline cu actiuni temporare si lacrimogene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.