Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Dronă căzută în Bistrița-Năsăud. Aparatul s-a prăbușit în curtea unui bărbat

Un bărbat din comuna Dumitra, Bistriţa-Năsăud, a anunţat Poliția Rurală Năsăud cu privire la faptul că un aparat de zbor de mici dimensiuni, fără pilot, tip aeromodel s-a prăbuşit aseară în curtea sa. Bistrițeanul le-a precizat poliţiştilor că aparatul de zbor are aproximativ un metru şi ar avea însemne ruseşti.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au confirmat prezenţa dronei şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zbor neautorizat. De asemenea toate aparatele radar din zonă sunt verificate pentru a se stabili pe unde a trecut mai exact, potrivit informațiilor Observatornews.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud a precizat că este vorba despre un aeromodel, o aeronava în miniatură, care nu avea nicio dotare sau însemn care să ducă cu gândul că ar fi vorba despre ceva militar sau legat de razboi, scrie HotNews.ro.

Un comentariu

  1. jean Răspunde

    Alt obiect zburator neidentificat de cei care supravegheaza spatiul aerian din Romania, omul trebuia sa il duca la fier vchi, fiind in curtea sa. Halal radiolocatie, az ,maine o sa cada si un SU sau MIG 31 tot nu va fio depistat, pt ca avem oameni foarte bine pregatiti la acesta arma NOTA 1 PT armata romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.