Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Franța, solidară cu Ucraina. A trimis un microbuz plin cu ajutoare, prin Tarna Mare

Animați de dorința de a ajuta refugiații din Ucraina, reprezentanți ai comunei Le Palais din Franța au ajuns în Tarna Mare cu ajutoare generoase pentru ucraineni.

Un microbuz plin cu medicamente, alimente, articole de igienă, îmbrăcăminte pentru copii și pături a sosit vineri, 18 martie, în Tarna Mare, fiind trimis mai departe, cu sprijinul Uniunii Ucrainenilor din România, către Ujhorod, Ucraina.

,,Ne-am bucura ca toate aceste acțiuni umanitare, în sprijinul poporului ucrainean, să aducă darul păcii în Ucraina și în întreaga lume! Mulțumim primarului comunei Le Palais, domnul Tibault Grollemund și delegației care s-a deplasat în România, doamna consilier municipal, Beatrice Terrien-Ollieric, doamna Sylvaine Villeneuve și domnul Francois Boutteille, pentru solidaritatea, implicarea, generozitatea și curajul lor și credem că dragostea și dorința de a-ți ajuta semenii sunt doar câteva dintre valorile comunităților noastre, care pot bazele unui parteneriat solid între noi”, a spus primarul comunei Tarna Mare, Mariana-Monica Sobius.

Publicația franceză Le Télégramme a dedicat un material reprezentanților comunei Le Palais, care au trimis un ajutor important spre Ucraina, prin Tarna Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.