Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. O familie de ucraineni cu 1,6 milioane de dolari nedeclaraţi la vamă. Banii, reţinuţi

O familie de ucraineni cu 1,6 milioane de dolari nedeclaraţi la vamă. Banii, reţinuţi. În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.
În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului.
În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro).
În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Sursa: Poliția de Frontieră Română

17 comentarii

  1. Norick Răspunde

    We are one ptr acesti oameni.??
    Sunt constient ca NU toti umbla cu valiza de bani in portbagaj dar acuma serios.. Chiar serios, acesti oameni au nevoie de csokis kifli si cafea, repet serios??

    • Norick Răspunde

      Da’ un alt nickname nu ai gasit pui de dac ? Cei 7 ani de acasa… Tu ai ramas cu furatu’ manca-te-ar jaru’ .. 😛
      🙂 😀

    • jaka Răspunde

      Cum ai spus si tu: “NU toti umbla cu valiza de bani in portbagaj”.Cafea si kiflis csoki dau voluntarii, nu trebuie sa mergi tu personal acolo. Nu inteleg de unde atata rea intentie referitor la oamenii aia, o fi ei rai, sunt de acord cu tine sau cu restul comentatorilor dar: NOI ? TU ? suntem chiar atat de buni ? Asa cum ii vezi tu pe ei, asa ne vad altii pe noi. Hai sa rupem undeva lantul mizerieri si sa ne vedem de treaba noastra, sa muncim la noi si sa nu ii uram pe altii. Ce zici de propunerea mea?

  2. Altu Răspunde

    Săracii ucraineni. Mai pupații mult și o să vedeți urmările. Nu ne ajungeau colorații noștrii,acum avem și rakeții sovietici. Mulțumim Mui.anhis

    • jaka Răspunde

      Da ce ai cu oamenii aia ? Cum este loc pentru tine pe planeta asta, este si pentru ei undeva, iar daca iti faci griji ca o sa ramana aici nu iti bate capul ca oamenii vor mai in vest de ungaria nu aici.

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @Altu…… Ai dreptate. Toti raketii din UA vin in Romania. Am umblat prin lume si nu tare am intalnit ucrainieini harnici. Numa pe smecherii si una alta. De asta nu stau femeile cu ei. Nu vedeti ce masini au

  3. Pop Ioan Răspunde

    Inseamna ca nici nu se traia asa de rau in Ucraina.

  4. misi Răspunde

    Asta am zis si inainte. Sa nu credeti tot ce se zice la tv.
    Saracii au ramas acasa. Asa ar fi si la noi. Cea mai corupta tara este Ucraina. Plin de mbani negrii. Sper sa foloseasca banii pt ajutorul celorlalti.

  5. Vulpea la struguri Răspunde

    Art.653 alin1 indice 1 din Regulamentul de aplicare a Codului Vamal prevede amendă contravențională de la 3.000 lei la 50.000 lei nedeclararea sumelor de bani. Banii nu se confiscă, nefiind bun accizabil.

  6. Satmarean Răspunde

    Ce mașini conduc și marea majoritate vin cu sute de mii, ba chiar milioane de euro sau dolari la ei, nemaivorbind de bijuterii si alte obiecte valoroase.

  7. Altu Răspunde

    “Mai multe mașini de sute de mii de euro care aparțin refugiaților ucraineni veniți în România au fost abandonate străzile din Iași și în parcarea aeroportului. Ucrainenii au preferat să plece cu avionul către alte destinații. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.