Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Percheziții la mafia lemnului, în județul Satu Mare. Polițiștii au confiscat bani, mașini și drujbe

În cursul acestei zile, 17 martie, polițiștii Serviciului de  Ordine Publică au organizat o acțiune, în municipiul Carei și în vecinătatea acestuia, într-un dosar penal vizând comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, uz de fals, delapidare, tăierea fără drept de arbori și transport ilegal de material lemnos.

Astfel, au fost puse în executare 21 mandate de percheziții domiciliare, emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei. Perchezițiile s-au desfășurat la sediul unui ocol silvic, la domiciliile unor angajați ai ocolului, în municipiul Carei și în alte localități învecinate.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, au fost ridicate și indisponibilizate sume de bani în lei și valută, 7 autovehicule folosite pentru transportul materialului lemnos, mai multe motofierăstraie și 65,96 de metri cubi material lemnos.

Verificările în cauză sunt continuate sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea probării întregii activități infracționale.

În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Poliției Municipiului Satu Mare,  Biroului de Ordine Publică Satu Mare, Biroului de Ordine Publică Carei, Biroului de Investigații Criminale Carei, Poliției orașului Tășnad, Serviciului  Operațiuni Speciale, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare.

Totodată, organele de urmărire penală au beneficiat de sprijinul omologilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, respectiv Inspectoratului de Poliție Județean Bihor- Serviciile de Ordine Publică.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Mafia lemnului! 🤣🤣🤣
    Cu un Sprinter. Peridoc nu au?
    Au prins un tânțar și crede că au prins un elefant!
    Vai de steaua noastră!

    • Jan Răspunde

      Erau pe drum duceau marfa la diferite destinatii H&R handi. Nu e tânțar !!! E Ocolul Silvic Ciumești !!!

    • Sugi Bugi Răspunde

      Stai tu liniștit, transportă ăștia într-o săptămână cât nu ai tu unde depozita!
      De când s-au scumpit gazul, iar dispar pădurile din zona Carei-Tășnad!

    • Polina Răspunde

      22.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  2. Nha Răspunde

    Da’ in zona washului cand mereti ? In zona lu’ sucz din Viile SM cand?

  3. Vas Răspunde

    Birouri, oficii, inspectorate, bugetarime full,cât cuprinde, dar nici un nume de hot. Bună știre.

    • Satmarean Răspunde

      Vas n-ai timp să ieși efectiv din birou atâta birocrație și hârtii. Acum hoții se prind de pe calculator !!!

      • ecologist resemnat Răspunde

        @Satmarean, hârtiile mă gândesc că sunt ca să asigure trasabilitatea și să împiedice pe cât posibil furtul de lemne. Dacă după atâta amar de vreme și atâta birocrație tot se fură atunci legislația e pe puțin spus aiurea și nu-i văd rostul în forma actuală. Sunt sigur că acum cu mare tamtam se va anunța ce maaaareee dosar au făcut, se va cerceta, se va răscerceta așa ani buni după care se va da o condamnare așa la modul simbolic iar hoții mari care mută păduri întregi își văd de treabă în continuare.🤔😱😲🥴💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.