Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Rămași fără hrană, ucrainenii din Kiev au primit tone de alimente prin Fundația Hans Lindner

Au fost necesare două săptămâni de muncă intensă pentru echipa Fundaţiei Hans Lindner, pentru a reuși organizarea unui transport de ajutoare umanitare, constând din 3.500 kg alimente, care să ajungă cu succes la destinația finală la un ONG umanitar (Organizaţia “BON”) din Kiev, Ucraina.

Totul a început cu o solicitare venită din Germania, care indica faptul că oamenii din Kiev încep să rămână fără hrană și ar fi necesar ca Fundația Hans Lindner să încerce să găsească o cale ca produse alimentare să sosească la cei lipsiți de acest lucru elementar. Fundația a reușit să găsească facil sponsori binevoitori (Compania OMNIASIG), care au suportat cheltuielile generate de achiziție, au putut astfel comanda alimentele de la comercianţii en-gross, care la rândul lor le-au livrat rapid.

De asemenea, s-a găsit un transportator internaţional, care s-a angajat să livreze toate acestea la Beregove / Ucraina, de unde au fost mai departe preluate de către organizația non-guvernamentală de la Kiev, care a găsit cu greu un camion disponibil şi un şofer curajos. Astfel, chiar dacă s-au ivit dificultăți și obstacole pe traseu, transportul umanitar a ajuns cu bine din Satu Mare la destinația finală în două zile.

A fost o muncă de echipă, dar a funcționat iar Fundația Hans Lindner e încrezătoare că a reușit să atenueze puțin din lipsurile de acolo. Aceasta e profund recunoscătoare tuturor partenerilor cooperanți: Gergő Butka, W&J SRL, Omniasig SA, CBA Nord Vest SRL, Solaris SRL, Topagrar SRL, Primăria Beregove / Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.