Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Sătmăreancă, desemnată asistentul social al anului în România

Colegiul Național al Asistenților Sociali a organizat, în data de 15 martie, la Ateneul Romând din București, Ziua Mondială a Asistenței Sociale. În cadrul acestui eveniment, au fost premiați asistenți sociali și personalități care au dat dovadă de devotament maxim în ceea ce semnifică munca de asistent social, implicarea de ajutorare față de persoanele lipsite de posibilități materiale și servirea comunității în situații-limită cum a fost contextul COVID. 

În cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Livia Cătinean, asistent social principal in cadrul Primăriei Micula, a primit Diploma de Excelență prin care i s-a acordat premiul „Asistent social al perioadei 2020-2021” prin care i s-a adus recunoștință și apreciere pentru munca de asistentă sociala prestată în comuna Micula.

,,Putem spune cu mândrie că în cadrul acestei gale, sătmărenii au fost reprezentați de angajata primăriei noastre Livia Cătinean. Cu o experiență de peste 30 de ani, aceasta s-a remarcat nu numai în Comuna Micula, ci și în restul județului Satu Mare prin atașamentul ei sincer față de persoanele nevoiase cât și prin hotărârea de a servi cu abnegație societatea din care face parte”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a comunei Micula.

4 comentarii

  1. Duster Răspunde

    Felicitări și succes în continuare.
    Din partea unui coleg cu soțul d-voastră Gabi

  2. jaka Răspunde

    Multa bafta doamna.

  3. vasile Răspunde

    Felicitari

  4. România reală Răspunde

    Nu cunosc pe doamna și nu neg calitățile dânsei dar având în vedere că se afișează cu primarul de Micula unde are destui colorați sigur are cu ce să se ocupe. Plus comunitatea ucraineană destul de numeroasă de la ei care acum a intrat puternic în pită. Nu e nimic neobișnuit. An de an cei de profil se premiază între ei. Ceva de genul :”Anul ăsta dai de la tine unul, la anul premiem unul de la noi”. Ca la piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.