Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Fuziunea ALDE-PNL, în linie dreaptă. PNL Satu Mare se întăreşte cu aleşi locali

Fuziunea dintre ALDE şi PNL a început şi la nivelul judeţului Satu Mare. Deputatul Adrian Cozma a arătat, pe pagina de Facebook, că pune bazele unei alianţe de durată cu primarul comunei Cămărzana, Florin Ionici, care face parte din ALDE. Astfel, mai mulţi consilieri locali vor ajunge din ALDE în PNL Satu Mare.
“Liberalii trebuie să fie împreună! Astăzi am făcut un pas important pentru proiectul de coagulare a liberalilor și a celor care pot reprezenta centru-drepta politicii din județul nostru. Oamenii sunt cei care se adună în jurul valorilor.
Împreună cu Ionici Florin președinte ALDE Satu Mare și primarul comunei Cămârzana, am pus bazele unei alianțe de durată. Amândoi vrem să avem un județ care să fie condus de oameni competenți și energici. Vom reuși!”, a arătat deputatul Adrian Cozma.
Urmează ca după efectuarea fuziunii, aleşii locali ALDE să facă parte oficial din PNL Satu Mare.

5 comentarii

  1. Vasi Răspunde

    Chiar acuma, cind Stef cu fosta aripa din PNL s-a inscris in AUR.

  2. Gigi Răspunde

    Îl execută Cozma și pe asta in cel mai scurt timp,daca nu ii canta in strună!!!

  3. Oms Răspunde

    OMS trage semnalul de alarmă cu privire la apariția tulpinei ”XE”. Noua variantă Omicron ar putea fi cea mai contagioasă din istorie!
    După doi ani în care activitățile întregii populații au fost paralizate din cauza pandemiei de COVID și normalitatea pare să se fi așternut în cele mai multe state din lume, OMS vine cu un avertisment sumbru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.