Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărean reținut 24 de ore. A furat sute de lei dintr-o mașină parcată în curtea unei case

La data de 23 februarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Negrești Oaș au fost sesizați de către un bărbat, de 33 de ani, din Orașu Nou, cu privire la faptul că în noaptea de 22/23 februarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului unde domiciliază și ar fi sustras din autoturismul parcat în curte, suma de 900 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba de un bărbat, de 25 de ani, din Orașu Nou.

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Ionel Marin Răspunde

    Când ești în căutarea unei locuințe care poate să fie o casă sau un apartament nu este ușor, am aflat acest lucru din propria experiență. La recomandarea unui amic am apelat la agenția imobiliară Dalmata din Satu Mare prin site-ul lor https://imobiliaredalmata.ro unde am adăugat cererea mea pentru un apartament în cartierul Micro 15. Apoi, la scurt timp am fost contactat de către un agent care m-a ajutat să găsesc apartamentul dorit. Pentru cei care doresc să cumpere, închiriere sau să vândă case, apartamente sau terenuri vă recomand Dalmata agenție Imobiliara Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.