Ultima actualizare: ieri, 22:12
Locale

Și-a pierdut permisul și și-a cumpărat altul fals cu 150 de euro. Polițiștii din Petea ’’l-au premiat’’

Ieri, 29 martie, în jurul orei 22.00, în punctul de trecere a frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Ucraina.

La controlul de frontieră s-a constatat că permisul de conducere prezentat de către cel aflat la volan nu este un document autentic. De fapt, bărbatul, cetăţean român, domiciliat în Ucraina, dar cu reşedinţa în Germania, este posesor de permis de conducere.

Însă, la un moment dat, şi-a pierdut documentul şi, după cum a declarat, fiindcă nu mai avea timp la dispoziţie pentru a solicita autorităţilor în drept eliberarea unui nou permis, a apelat la o cunoştinţă din Cernăuţi care, în schimbul sumei de 150 de euro, i-a procurat un document, cu toate datele sale, dar fără a fi unul autentic.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale punere în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.