Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO. Doi sătmăreni, discuții despre psihologia copilului. Îi aude o țară întreagă

Psihologul sătmărean Gáspár György și fondatoarea trupei Gașca Zurli, Mirela Retegan, adoptată de municipiul Satu Mare discută, la postul de radio Europa FM, despre psihologia copilului. Cei doi ,,antrenori ai părinților” vin de fiecare dată cu sfaturi prețioase și sunt ascultați de o țară întreagă.

În ediția de astăzi a podcastului ”Antrenorul Părinților” de la Europa FM, Mirela Retegan și Gáspár György abordează subiectul răbdare. Despre acea răbdare pe care ar trebui să o avem cu copiii noștri, dar pe care noi de multe ori o pierdem pe drum.

,,Agitația orașului, oboseala sau volumul mare de muncă nu ar trebui însă să ne facă să ne pierdem răbdarea cu copiii noștri”, spun cei doi antrenori.

Gáspár György s-a născut la Satu Mare și este unul dintre cei mai apreciaţi psihoterapeuţi din România. A început să profeseze convins că va salva toate cuplurile care-i vor cere ajutorul, a fost dezamăgit şi furios când nu a reuşit, până şi-a dat seama că rolul psihoterapeutului este cu totul altul.

A absolvit Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj şi este psihoterapeut relaţional şi psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Printre cărţile publicate se numără: „Copilul invizibil“, „Revoluţia iubirii“, „Mindfulness Urban – Exerciţii de curaj, compasiune şi conectare“, „#LoveIsFun – iubirea şi sexul în acelaşi pat“ şi „Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciţi în trecut“.

 

Un comentariu

  1. obiectiv Răspunde

    N-am ştiut că Gaspar Gyorgy este sătmărean. Omul este pregătit şi comunică excelent. Stimă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.