Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO. Tânărul mort în accidentul de la Livada era pilot de raliuri

VIDEO. Tânărul mort în accidentul de la Livada era pilot de raliuri. Leontin Iocsak avea 22 de ani şi a câştigat mai multe premii încă de când era foarte tânăr. El provine dintr-o familie respectată în acest domeniu. Şi sora lui, Natalia, este campioană la raliu.

Poliţia Satu Mare transmite că în cursul acestei seri, în jurul orelor 20.30,  tânărul, din Livada, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 39, de ani, având cetățenie ucraineană.

În urma impactului a rezultat  decesul conducătorului auto.

Totodată,  două femei și trei copii, toți cetățeni ucrainieni,  aflați în autoturismul  înmatriculat în Ucraina au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Condoleanţe familiei!

17 comentarii

  1. Karma Răspunde

    De data asta nu i-o ieșit!
    Bine c-o murit doar idiotul singur!

  2. Hitler Răspunde

    Un fraier in minus!

  3. Gheorghe Răspunde

    Numai cine conduce știe cât trebuie sa aibă grija cu o grămadă de sumaker-iști care circula pe șosele.Uneori ești nevoit sa-i eviți cedând dreptul tău că sunt tot mai obraznici pe zi ce trece.Amu feciorul ăsta do dus sa se intreaca cu alții care o mers înaintea lui.Păcat de el ca dacă avea un minim de respect și mai multa minte putea trai până la adânci bătrâneți,sa-și vadă copiii și nepoții.Deja au început sa iasă șmecherii cu motoarele pe b-dul cel mai lung din satmar.Iar motoare turate iar gălăgie la maxim ca politia îi păzește sa poată sa-și facă numerele.Mălai mare zicea,,o Românie normală,domnia legii”….unde-s astea mai johanis???

  4. Kapa Răspunde

    Azi dimineață o șumaheriță cu copilul calare pe frana de mână, întrâun Seat negru cu nr. roșii depășea ca idioata tot pe Careiului.
    Să fie inconștiență de 8 martie, sau de zi cu zi ?

  5. John Doe Răspunde

    Raliurile se tin pe pista amenanjata, nu pe DN.

  6. ciprian Răspunde

    Mai sunt cativa care-si tureaza motoarele seara de seara prin centrul Satmarului, la doi pasi de Politia locala, fara sa intervina nimeni

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Pacat de familie ca o sa sufere…..Bine ca nu o omorat pe cineva nevinovat. Oricum asta ii educatia in RO. Tara bananiera…

    • jaka Răspunde

      (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

      • Jaja prostu Răspunde

        Ar trebui interzisi prin lege prostii ca tine

        • jaka Răspunde

          ART. 205*)
          Insulta
          Atingerea adusă onoarei ori reputaţiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocură, se pedepseşte cu amendă.

          • Loser

            Da mă, dar când vorbești cu un individ cu reputație proastă și fără onoare, cum sunteți mulți pe-aci, nu se aplică articolul de lege menționat!
            Adică nu poți să iei individului ceva ce NU are! (a se reține că nu l-am identificat pe individ drept om!)

        • jaka Răspunde

          @jaja prostu, cred ca la dvs se referea persoana din comentariul anterior care zicea despre cetatetni ca sunt bananieri.

  8. Anghel Răspunde

    Condoleante 😔

  9. Om Răspunde

    Condoleante!

  10. paulgumnezeu sa ahute pe accidentete. Ca Răspunde

    Dumnezeu sa ajute pe accidentate. Cat despre mort,bine ca a crapat idiotul dracului . Daca esti grozav bine ca ai crapat singur fara alte victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.