Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

VIDEO. Un sătmărean cu trupa de acrobaţi Wonsembe a uimit juriul “Românii au Talent”

Un sătmărean plecat cu familia de la 10 ani în Franţa a uimit juriul de la “Românii au Talent”. Grupul Wonsembe, de acrobați din Franța, din care face parte şi Daniel Dorel Suciu, născut la Satu Mare, a impresionat juriul şi a fost calificat pentru etapa următoare.

Sătmăreanul a spus că s-a bucurat să-și aducă prietenii în țara natală pentru a demonta stereotipurile pe care le aveau despre români. Numărul lor i-a ținut cu sufletul la gură pe jurații Românii au talent. Cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, cei 6 membri ai grupului Wonsembe au pus în scenă un număr extrem de dificil de acrobație. Emisiunea a fost difuzată vineri, 11 martie, la Pro TV.

La 10 ani, tânărul a emigrat împreună cu toată familia în Franța. Acolo și-a făcut mai mulți prieteni și au început să facă acrobații împreună.

“Trebuie să veniți la mine acasă, trebuie să vă arăt că România nu e numai ce spun oamenii despre ea. Pentru că acolo, în Franța, francezii au o imagine despre noi și nu e foarte bună. Sunt bucuros că aici ei pot vedea cu ochii lor ce se întâmplă aici, cum este țara mea, și unde este inima mea, acolo unde am crescut. Pentru noi, a face spectacol pe scena de la Românii au talent este o mare oportunitate, pentru că noi, lucrând în stradă, obiectivul nostru a fost să ajungem pe scene mari, să arătăm lumii ce putem face”, a spus sătmăreanul.

Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete nu au știut cum să reacționeze. Au mărturisit că nu au mai văzut niciodată așa ceva în cele 11 sezoane Românii au talent.

„Ăsta a fost număr demn de Golden Buzz sau de semifinală. Ce pot să spun, fiind singura fată de la masa juraților, când apar băieți dezbrăcați la bustul gol, cum apar glumele. Mi-ar părea rău să se treacă peste performanța pe care ei au avut-o pe scenă. Deci, eu n-am văzut așa ceva. Mi s-a părut incredibil.”,  a spus Andra.

Ei au primit în final patru de DA.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.