Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Zilele orașului Satu Mare revin după doi ani de pauză. Super concerte cu Inna și Andra

Zilele orașului revin după doi ani de pauză. Se anunță show, în această primăvară, la Satu Mare: Primăria pregătește programe și spectacole de mare anvergură, capetele de afiș fiind Andra și Inna.

Andra și Inna ar fi trebuit să urce pe scenă la ”Toamna Sătmăreană”, în luna septembrie a anului trecut, însă evenimentul a fost anulat după ce Satu Mare a intrat în scenariul roșu. Cele două artiste vor veni însă la Satu Mare în această primăvară și vor cânta pentru sătmăreni la Zilele Orașului 2022.

,,Am convenit cu artiștii care ar fi urmat să urce pe scena ”Toamnei Sătmărene” să reprogramăm concertele lor pentru ediția 2022 a Zilelor Orașului Satu Mare”, a declarat, toamna trecută, primarul Kereskenyi Gabor.

Ediția din acest an a Zilelor Orașului va avea loc undeva în luna mai.

 

15 comentarii

  1. joliku Răspunde

    Noi ca noi, da’ sa vezi artistele cat au asteptat

  2. Satmareanu’ Răspunde

    Putin si-a dat acordul? 🙂

  3. Romanistan citizen Răspunde

    Cui lipsește țigănia asta amestecată cu talcioc de prost gust și miros de ulei ars&pishat peste tot în centrul nou?

  4. Lefter Popescu Răspunde

    Sa vedeti ce preturi o sa fie la haleala, pana atunci se mai scumpesc toate, ulei, carne, mici etc, si anii trecuti era mai ieftin sa mergi chiar la un restaurant mai bine cotat.
    Sa nu spun ce preturi exagerate cer artistii…. Am avut la un eveniment trupa din Italia la juma pret decat Cargo, cu tot cu deplasare.

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Da sigur asta ne trebe noua acuma….zilele orasului….Pshhhh. Parca vad ….4 mici+ cartofi prajiti= 50 lei

    • Bulangiul Răspunde

      Ultima data 4 mici, cartofi si o muratura m-au costat 30…si atunci yoate erau ieftine.
      Dar Inna costa pe la zeci de mii de euroi.

  6. ... Răspunde

    Pe cei care i-a deranjat comentariul anterior semnat de @… îi infomez că nu e scris de mine. Cred că sunt mai bine de 10 ani de când nu am mai participat la zilele orașului. Cred că a fost concertul cu Alphaviile când am fost ultima oară și aia a fost în 2007. Deci mă doare exact la 1,5 m în orice direcție de această sindrofie suburbană. Păcat de timp, bani, resurse cheltuite. Dacă ar da banii aceștia pe amestecata țiganilor de pe Ostrovului direct și aia ar fi cheltuială mai cu cap. Eu aș propune un sondaj dar știu că sunt și interese pe acolo în a organiza astfel de tâmpenii.

  7. Corel Doica Răspunde

    Nu mai vrem zilele orasului. S-a transformat intr-un circ penibil. Alt prilej de a se mai fura niste bani de la buget. Nu avem nevoie de astfel de evenimente de prost gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.