Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Cinci motive să cumperi iPhone SE din 2022

Apple a avut nevoie de patru ani după apariția iPhone SE original pentru a produce o continuare. Nu a trebuit să așteptăm atât de mult pentru următorul, totuși. La doar doi ani de la debutul celui de-al doilea model din serie, Apple a lansat iPhone SE 2022.

Cel mai recent iPhone ieftin nu aduce o mulțime de schimbări, dar cele care există sunt foarte semnificative. Apple echipează iPhone SE (2022) cu un nou procesor care oferă acum compatibilitate 5G și permite funcții foto îmbunătățite.

Iată cinci motive pentru care ar trebui să faci upgrade la iPhone SE (2022).

A15 Bionic oferă puterea de pe iPhone 13

Apple a păstrat tradiția de a utiliza chipset-ului de pe flagship-ul iPhone și pe noul telefon de buget. În cazul iPhone SE (2022), asta înseamnă că A15 Bionic care a debutat cu gama iPhone 13 este chipset-ul ales de Apple. Este o veste grozavă dacă pui accent pe performanță când cauți un telefon. A15 Bionic este cel mai performant procesor pe care l-am văzut pe un smartphone, iar acum îl poți obține pe acest dispozitiv ieftin.

Cu alte cuvinte, acum poți cumpăra cel mai ieftin iPhone și ai un telefon care poate face față sarcinilor mai rapid decât Galaxy S22 Ultra de la Samsung. Așadar, iPhone SE (2022) va distruge cu siguranță telefoanele ieftine cu Android din gama sa de preț.

Calitate mai bună a camerei

Cipul A15 Bionic face mai mult decât să ofere un impuls iPhone SE atunci când joci jocuri solicitante sau comuți între aplicații. De asemenea, acest procesor alimentează fotografia de calcul superioară de la Apple. Și aceasta este o veste bună, deoarece Apple a păstrat o singură cameră de 12 MP pe spatele iPhone SE.

Nu veți obține genul de fotografii pe care le poate produce iPhone 13 Pro Max și matricea lui de lentile triple și nu există un mod cinematografic pentru a schimba focalizarea videoclipurilor pe iPhone SE (2022). Dar noul iPhone SE ar trebui să poată pentru a face față celor mai bune telefoane cu cameră sub 500 de euro. Datorită A15 Bionic, iPhone SE poate suporta funcții precum Deep Fusion, care utilizează expuneri multiple pentru a atrage mai multă lumină și culoare, precum și Smart HDR 4 pentru a se asigura că fața are expunerea corectă în lumină slabă.

Vom vedea dacă iPhone SE (2022) poate răsturna Pixel 5a ca cel mai bun telefon cu camere bune la preț redus, dar Apple pare cu siguranță încrezător în capacitățile fotografice ale noului său telefon.

Durată de viață mai lungă a bateriei

Apple a promovat în timpul lansării iPhone SE (2022) o durată de viață îmbunătățită a bateriei pentru noul său telefon. Apple spune că se bazează pe actualizările de design interne, precum și pe funcțiile de gestionare a energiei ale lui A15 Bionic pentru a ajuta iPhone SE (2022) să treacă peste zi cu o singură încărcare. Anterior, durata de viață a bateriei era una dintre dezamăgirile pe care le-a adus iPhone SE.

Conectivitate 5G

Înainte de sosirea noului iPhone SE, dacă îți doreai un telefon 5G de la Apple, trebuia să plătești mult pe un iPhone 12 mini vechi de un an.

iPhone SE (2022) reduce însă costul de intrare pentru un iPhone 5G. Acest lucru este semnificativ, având în vedere că cele mai bune telefoane 5G nu mai trebuie să coste o avere.

Cifrele de vânzări de iPhone de la introducerea iPhone 12 au sugerat că clienții Apple sunt pregătiți pentru telefoanele 5G, iar iPhone SE înseamnă că cumpărătorii care au un buget mai mic nu vor mai fi lăsați fără această tehnologie.

iPhone SE este mai ieftin decât Pixel 5a

Da, ne-am fi dorit ca Apple să rămână la prețul ultimului iPhone SE. Dar având în vedere noul procesor și modem 5G, o creștere minoră nu este cea mai proastă veste pe care am auzit-o recent.

Mai semnificativ, acest preț înseamnă că iPhone SE (2022) este mai ieftin decât Pixel 5a de la Google, cel mai bun telefon 5G la preț redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.