Ultima actualizare: azi, 16:36

Publicitate

De Sărbătorile Pascale, RioTabak vine cu vești bune!

Vin Sărbătorile Pascale și, odată cu ele, vin și veștile bune de la RioTabak. În pragul acestor Sfinte Sărbători, magazinele RioTabak vă așteaptă cu băuturi fine precum renumitul whisky Johnnie Walker The Royal Route, din noua colecție Explorer’s Club, romul de neegalat Don Papa cu proveniență din insulele Filipine, vodca premium Mont Blanc și multe alte băuturi precum lichior, vin sau țuică. Fiindcă băuturile fine nu pot lipsi niciodată de pe masă în zi de mare sărbătoare.

Și, dacă vreți să dați sărbătorilor nu doar gust, ci și o aromă aparte, în magazinele RioTabak veți găsi trabucuri premium din cele mai renumite locuri din lume, precum Cohiba, Romeo Y Julieta, Montectristo, Corrida și multe alte produse exclusive.

Prin urmare, nu ezitați să vizitați aceste magazine pentru a descoperi și a vă alege produse de înaltă calitate. Astfel, Paștele în familie sau alături de prieteni va fi, cu siguranță, așa cum vi-l doriți.

Și nu uitați! Bucuria vine din lucruri mărunte. Mai exact, din produse oferite cu drag în magazinele RioTabak, acolo unde veți găsi oricând tot ceea ce aveți nevoie pentru a da vieții un plus de farmec.

Cei de la RioTabak își doresc să vă cunoască pentru a vă ajuta să aveți Sărbători Pascale memorabile.

Unde se află aceste magazine:

RioTabak Drinks&More: Piaţa Libertăţii, Bulevardul Corso Nr. 2, lângă Ceasul Electric

RioTabak: C. Brătianu, Nr. 14, lângă caseria Apaserv