Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Deputatul Adrian Cozma a susţinut trecerea dispensarelor veterinare în administrarea consiliilor locale, pentru modernizare

Deputatul PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a susţinut trecerea dispensarelor veterinare de la Agenţia Domeniilor Statului în adminsitrarea consiliilor locale pentru a fi modernizate şi pentru a fi desfăşurată activitate înn condiţii.

Parlamentarul a explicat, pe pagina sa de Facebook, că o astfel de măsură este una bună şi peste puţin timp cetăţenii vor avea servicii de calitate în spaţii puse la punct.

“Măsuri bune pentru valorificarea dispensarelor veterinare! Am susținut proiectul de lege care reglementează trecerea dispensarelor veterinare reprezentând sedii ale circumscripţiilor sanitar-veterinare, locuinţe de serviciu şi anexe, precum şi terenurile aferente, aflate în proprietatea privată a statului, şi administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, în administrarea consiliilor locale pe a căror rază teritorială se regăsesc acestea.
E o măsură bună pentru comunități. Interesul local e de a le moderniza pentru a fi funcționale și pentru ca activitatea specifică să se desfășoare în condiții normale.
E bine că proiectul a trecut și că peste puțin timp cetățenii vor avea servicii de calitate în spații puse la punct.
E o măsură bună!”, a transmis Adrian Cozma.

6 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Mai pe scurt, o noua varianta de sifonare a banului public.

    • Unul Răspunde

      Vândute către medicii concesionari, fără a se face combinații cu administrația locală, politicienii nu au ce căuta în astfel de treburi,unde își bagă nasul iese prăpăd!

  2. Ghere Răspunde

    Adrian Cozma are nevoie de un control la un medic veterinar

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Sau se gândește la viitor și vrea să-l facă pe calul lui senator? Cu criza asta economică cine știe cât va mai costa și fânul!?🤔😱 Deci e imperios necesar să intervină. Asta ca și la scăderea prețului carburanților. El a intervenit dar carburanții nu-l ascultă.😱😱🤮

  4. Pavel Răspunde

    Multe inițiative a susținut călărețul singuratic Adrian Cozma,doar că nici una nu a avut o finalitate in favoarea cetățeanului care îi plătește salariul de 50.000 lei, in fiecare lună,vorbește și el sa nu tacă!

  5. radical2 Răspunde

    Sa mai puna afara si angajatii neesentiali de la astfel de firme fara activitate. Acolo se toaca banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.