Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Dj Project deschide sezonul petrecerilor la Capricci. Urmează o vară incendiară

Dj Project deschide sezonul petrecerilor la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare! Îndrăgita formație românească va concerta în 24 aprilie la Capricci, lună în care mai multe nume sonore din industria muzicală românească vor face atmosferă la cel mai în vogă restaurant din municipiul Satu Mare.  

După doi ani de restricții, restaurantul Capricci întâmpină primăvara cu nume precum: DJ Sava, Jay Ko, ARIAS, Madan&Paolo, Lorand Sax Machine, DJ Project, DJ Roly K prevestind astfel o vară incendiară pentru clienții restaurantului.

În ceea ce privește mâncarea, restaurantul îi așteaptă pe clienți cu preparate autentice italiene, japoneze, și nu numai! Feluritele tipuri de paste, vita pe piatră sau gătită sub orice altă formă, peștele sau fructele de mare, pinsa și preparatele la grătar sunt câteva dintre delicatesele preferate de clienții restaurantului. Totodată, băuturile se ridică la nivelul mâncării, barmanii restaurantului pregătind o gamă largă de cocktailuri și diverse alte combinații de băuturi extravagante și rafinate pentru sezonul petrecerilor.

Așadar, după o perioadă lungă de restricții, nu lăsa niciun weekend să treacă fără să te bucuri de viață împreună cu cei dragi!

Contact Restaurant Capricci:

Facebook: https://bit.ly/3KeWJrm

Instagram: https://bit.ly/3wZZWHS

Telefon: 0770 533 993

FOTOGALERIE: