Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

VIDEO LIVE. Un șofer s-a dat cu mașina peste cap. Bebeluș de 5 luni, salvat de un sătmărean

O mașină în care se afla un bebeluș de 5 luni s-a dat peste cap după ce, potrivit informațiilor de la fața locului, șoferul ar fi adormit la volan. Incidentul a avut loc pe direcția Borla-Bocșa și a fost surprins de camera de bord a unei mașini conduse de omul de afaceri sătmărean Radu Fușle, ce a și sărit imediat să îi ajute.

Din imagini se vede cum mașina pătrunde pe contrasens, apoi în șanț și se dă peste cap. În câteva secunde, șoferul scoate pe geam un bebeluș, moment în care sătmăreanul Radu Fușle a și sărit în ajutorul șoferului, preluând bebelușul. Copilul se afla pe bancheta din spate cu mama sa, în scăunel auto pentru bebeluși.

Toți cei aflați în mașină au fost răniți și au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe Drumul Național 1F, la intrarea în localitatea Bocșa.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Sărmășag, în timp ce conducea un autoturism pe sectorul de drum menționat, pe direcția Borla-Bocșa, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat într-un capăt de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei femei de 36 de ani, pasageră pe bancheta din spate, dar și a unui minor de 5 luni, aflat în dispozitiv de retenție. Aceștia au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului”, a declarat pentru PortalSM purtătoarea de cuvânt a IPJ Sălaj, Alexandra Sabău.

VIDEO

4 comentarii

  1. Helga Kisz Răspunde

    Radu a oprit dar bizonul cu Audi ?????ce plm , nu a vazut ?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Șoferul inconștient lăsat urgent fără permis. Este pericol iminent și pentru propria familie!!! Cum plm poți intra pe contrasens și și cu viteză mai ales când știi că în spate este copilul de 5 luni?? Ce a învățat ăsta la școala de șoferi la ora de conduită preventivă? Noroc cu cel care venea din direcția opusă și s-a ferit că dacă și ăla era un bizon ca și ăsta acum citeam că ciocnire frontală sau alte minuni!! Oameni buni, aveți grijă cum conduceți!

  3. Satmarean Răspunde

    E mazda CX 5 de culoare roșie nu e Audi . Urgent trebuue identifcat conducătorul auto și tras la răspundere, precum și al tir-ului care a plecat ca nesimțitu !!!

    • Eu Răspunde

      Bine punctat! Dar stim ca Politia nu are timp de cercetat ! Rusine pentru acei soferi care au trecut si nu au oprit sa ajute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.